Hoppa till sidans innehåll

Föreningen - 3V HIF


3V HIF är en handikappidrottsförening som arbetar för att aktivera funktionshindrade barn och ungdomar i Göteborg med omnejd. Som medlem i 3V HIF är du också medlem i RBU och kan vara med  i alla våra idrottsaktiviteter.

 

ALLA KAN IDROTTA
JA så är det alla kan idrotta om du gör det efter dina egna förutsättningar. Du kan mycket mer än du tror. Det gäller att VÅGA pröva . Genom idrott får du många nya vänner, gemenskap som ger dig en större självkänsla. Alla behöver förebilder att se upp till. I 3V HIF har vi många idrottare som är och har varit med i EM och VM. Men för många är det gemenskap och träning som är viktigast.

Det gäller att VÅGA - VÅGAR DU?

 
KONTAKTA OSS
Nu kan du som är intresserad av att idrotta välja ibland de idrotter som vi har. Har du önskemål, frågor eller funderingar kring andra idrottsgrenar. Kontakta oss så kanske vi kan starta upp något tillsammans. Det praktiska ordnar vi alltid på något sätt, eller hur? Vill du anmäla dig till någon idrott så är det bara att lyfta luren till kontaktpersonerna så kommer du med, eller skickar e-post till This is a mailto link . Vill du pröva på och se om något skulle passa just dig är du välkommen att göra det, du kan pröva allt och sedan bestämma dig.

Adress till idrottsaktiviteterna: PJÄSHALLEN, Kviberg, Övre kaserngården, byggnad 8, GÖTEBORG
Ta kontakt med någon sektionsansvarig eller någon i styrelsen om detta verkar intressant. Se under resp. verksamhet och läs mera om det.

 

VÄLKOMMEN! 

Uppdaterad: 15 JUN 2018 13:26

Postadress:
3 V HIF
Pjäshallen, Övre Kaserngården 8
41527 Göteborg

Besöksadress:
Övre Kaserngården 8
41527 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0708890945
E-post: This is a mailto link

Se all info