Hoppa till sidans innehåll

VM i Köpenhamn 2018


"Bilden är från VM i Köpenhamn juli 2018. Vi hade 7 deltagare med från 3V HIF. Vi åkte hem med 15 medaljer, 2 världsrekord och flera personliga rekord."

VM Köpenhamn 2018

"I april/maj blev jag anställd i ett projekt där målet är att jag ska få in fler deltagare att delta på Göteborg Open och fler som börjar att träna någon av våra sporter i vår förening 3V HIF.

Jag känner att detta är verkligen så roligt och det ger mig en sån energi. Jag brinner för både 3V och Göteborg Open. Både innan sommaren och nu i sommar har jag bara fått positiv respons. Många är intresserade och innan sommaren kom det in 6 nya deltagare i föreningen och 3 nya är på ingång i september. Och flera nya kommer boka att in Göteborg Open.

Några saker som är extra roligt är alla assistansbolag och skolor som sagt att de kommer anmäla ett eget lag. Och på Racerunning VM i Köpenhamn i juli var det flera nya intresserade från olika delar i landet men också både från Norge och Danmark. Så nu i september blir det uppföljning på alla frö jag sått. Ser fram emot en härlig höst med fortsatt arbete.

Hälsningar Petronella

Uppdaterad: 17 SEP 2018 16:27 Skribent: Fredrik Montin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
3 V HIF
Pjäshallen, Övre Kaserngården 8
41527 Göteborg

Besöksadress:
Övre Kaserngården 8
41527 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0708890945
E-post: This is a mailto link

Se all info