Hoppa till sidans innehåll

Damlaget


Vårt damlag startades hösten 2009 och deltog för första gången i seriesystemet år 2010. Laget klättrade snabbt, från division 5 till att göra fyra raka säsonger i division 2. Nu till säsongen 2019 gör vi vår andra raka säsong i division 3. 

Laget består till stor del av studenter från Linköpings universitet med ganska olika fotbollsbakgrund. Vissa har spelat på en hög nivå i sina tidigare klubbar medan andra har spelat i lägre serier. Gemensamt för alla är plugget och kärleken till fotboll! På truppsidan kan du få en liten närmare bild av vilka vi är. Det finns en målsättning att prestera på så hög nivå som möjligt under träning och match samtidigt som vi inte vill kräva att man tränar varje gång - skolan kommer i första hand. Vi ser till att hålla det på en lagom nivå där fokus ligger på att ha jävligt kul!! Träningarna bedrivs oftast i stadsdelen Ryd, som ligger direkt norr om Campus Valla. Beroende på väder spelar vi inomhus, på konstgräs eller på gräset på Solhaga, som ligger mitt i Ryd.

Vill du börja spela med oss?

Eftersom studenter kommer och går så behövs ständigt nya spelare och man kan komma och provträna när som helst under säsongen. Lagets tränare är Stefan Blomqvist och Sanna Romell, som ni når på mailadressen This is a mailto link. Tveka inte att skicka iväg ett mejl till oss om du vill provträna eller har någon annan fråga som rör laget. 

 

 

Nyheter dam

AC Studenterna - Danske Banks Damcup, Slutspel
Smedjegatan 5B
582 38 Linköping
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

@acstudenterna

 

 

SB_logga_rgb

 

 

  

 

Idrottslyftslogga

Postadress:
AC Studenterna - Fotboll
C/o Stefan Blomqvist, Smedjegatan 5B
58238 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link