Hoppa till sidans innehåll

Damlaget

DAMLAGET SÖKER TRÄNARE!

Vårt damlag startades hösten 2009 och deltog för första gången i seriesystemet år 2010. Laget klättrade snabbt, från division 5 till att göra fyra raka säsonger i division 2. Efter två säsonger i division 3 blev det serieseger och vi var säsongen 2020 åter tillbaka till division 2. Säsongen 2021 blir det dock spel i division 3. 

Sugen att spela i div 3? Laget består till stor del av studenter från Linköpings universitet med olika fotbollsbakgrund. Gemensamt för alla är plugget och kärleken till fotboll! Flera tjejer har blivit kvar i Linköping efter studietiden så vi är inte bara ett gäng studenter numera. På truppsidan kan du få en liten närmare bild av vilka vi är. Det finns en målsättning att när vi är på plats för träning eller match så vill vi prestera på så hög nivå som möjligt. Samtidigt vill vi inte och kräver inte att man tränar varje gång - skolan kommer i första hand! Vi ser till att hålla det på en lagom nivå där fokus ligger på att ha jävligt kul!! Träningarna bedrivs oftast i stadsdelen Ryd, som ligger direkt norr om Campus Valla. Beroende på väder spelar vi inomhus, på konstgräs eller på gräset på Solhaga, som ligger mitt i Ryd.

Vill du börja spela med oss?

Eftersom studenter kommer och går så behövs nya spelare med jämna mellanrum. Tveka inte att kika läget med oss om du är sugen på att spela fotboll med ett skönt gäng!  Lagets damlagsansvariga är Wilma Salomonsson och Erika Johansson som nås enklast på mailadressen This is a mailto link. Skicka iväg ett mejl till oss om du vill provträna eller har någon annan fråga som rör laget. 


 

Nyheter dam

AC Studenterna - Östgötacupen Dam, Grupp A
Björnkärrsgatan 1F
584 36 Linköping
Telefon: [saknas] Information

 

 

SB_logga_rgb

 

 

  

 

Idrottslyftslogga

Postadress:
AC Studenterna - Fotboll
C/o Adam Malm, Björnkärrsgatan 1F
58436 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: acsordforande@gmail....