Hoppa till sidans innehåll

29/9 Linköping Kenty DFF B - AC Studenterna

30 SEP 2018 12:58
  • Skapad: 30 SEP 2018 12:58

Säsongens sista match! Tänka sig vad tiden går helt sinnessjukt fort när man komprimerar ihop säsongen som vi gör. För sista matchen fick vi ta våra cyklar och styra mot ekholmen och Fredriksbergs IP där Kenty slog för motståndet. Jossan var lyrisk över att vi äntligen skulle få spela en match på konstgräs så det var ingen liten besvikelse som infann sig när vi kom fram och vi möttes av ”det är toppmöte i herrarnas division 6 så ni får spela på åkern”. Det kan vara så att det inte SAS att det var en åker men undertecknad tyckte onekligen att planen var väldigt lik de gamla grusplanerna en spelade på föra konstgräsplanen tid. 

 

Matchen då? Första halvlek kanske mest kan beskrivas som ömsom ris ömsom ris (ja precis) där vi inte alls fick till det spel vi ville ha. Efter 0-0 i halvlek så började vi på en ny kula och sista 45 så levlade vi och lyckades vinna matchen med 3-2. Larsson gjorde sin första match som dubbelmålskytt och jag tror att Broman gjorde ett också! 

 

Allt som allt slutade vi på en tredjeplats i tabellen och klarade därmed säsongens mål med pallplats. En go höstsäsong med härligt lir och många bra referat senare får vi säga att vi blickar framåt mot en härlig futsal-säsong. HÄNG MED DÄR OCKSÅ!

 

Eftersom undertecknad efter typ 17 referat har lärt sig hur man lägger upp bilder så kommer här en liten segerbild från matchen!

 

ALLT GOTT - HEJA AC

 

Skribent: Thea Sandqvist
Epost: Adressen Gömd
AC Studenterna - LågenergiHus Damcup, Grupp D
Smedjegatan 5B
582 38 Linköping
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 

SB_logga_rgb

 

 

  

 

Idrottslyftslogga

Postadress:
AC Studenterna - Fotboll
C/o Stefan Blomqvist, Smedjegatan 5B
58238 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link