Hoppa till sidans innehåll

1/5 Smedby AIS - AC Studenterna

06 MAJ 2018 23:36
  • Skapad: 06 MAJ 2018 23:36

Jaha! Det var meningen att det här referatet skulle bli skrivet på vers men det är så himla svårt att rimma på vinst att den idén mest ledde till att undertecknad spenderade lite för mycket tid på rimlexikon.com (tyvärr ingen adlink) så om det inte ska bli full on superkugg på tentan så får rimmen vänta till sommarmatcherna!

 

Den här soliga/blåsiga/varma/kalla tisdagen styrde vi kosen mot vår allra finaste grannstad Norrköping och Smedby AIS stod för motståndet. Att säga om arenan var väl ändå att det till Stefans STORA förtjusning fanns DIGITALKLOCKA med SEKUNDRÄKNING (HUR SJUKT?!). På grund av raggartåg genom Norpan kom två av våra kära ACare lite sent men säkerligen fick de se lite välpolerade bildar.

 

Och matchen då? Vi började bra och det var mycket trevlig stämning på bänken för det såg ut som att det var så go stämning på plan. Go fotboll med bra spel och i minut 13 (på den 37e sekunden det är sant) satte Hanna Ranby första målet (LIIIIT). Snart var det dags för nästa mål (skål) när Elin Larsson lobbar in 2-0 och kort därefter vill inte Helene vara sämre när hon trycker in 3-0. Smedby AIS lyckades trycka in ett mål innan paus men 3-1 ledningen var ändå ett faktum. 

 

I paus växlade vädret från -2 grader och snöstorm till +25 grader och gassande sol till åska och orkanvindar så det var svårt att samtidigt fokusera och komma ihåg på vad vi diskuterade. Tror kanske vi sa nåt om kul spel och att vi måste orka passa trots att vi är trötta kanske?

 

Andra halvlek var väl inte så himla händelserik kanske? Vi inledde lite svagt men kom igen och stora delar av matchen såg spelet riktigt bra ut! Halvleken blev mållös men vi kan väl istället skriva nåt om att det var synd att Stefan FICK BETALA SJÄLV FÖR FIKAN - helt sjukt. Det verkade dock vara ganska gott kaffe. Klart slut på referatet. 

 

 

Några bra små rim jag googlat fram: 

Boll - koll - håll - troll

Skott - Slott - Blått

Student - advent - accent

Seger - Greger

Öl - bröl - pöl - mjöl

 

Dagens fråga:  

Är det ens lagligt för studenter att ha match dagen efter Valborg? 

Skribent: Thea Sandqvist
E-post: Adressen Gömd
AC Studenterna - Östgötacupen Dam, Slutspel
Björnkärrsgatan 1F
584 36 Linköping
Telefon: [saknas] Information

 

 

SB_logga_rgb

 

 

  

 

Idrottslyftslogga

Postadress:
AC Studenterna - Fotboll
C/o Adam Malm, Björnkärrsgatan 1F
58436 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: acsordforande@gmail....