Hoppa till sidans innehåll

Herrlaget


Välkommen till AC Studenternas herrlag!
Detta sköna studentlag huserar säsongen 2022 i division 4 Västra. Det blir vår sjätte raka säsong i fyran. Våra 
Hemmamatcher och träningar sker under den gröna perioden på Solhagaplanen mitt i Ryd. När mörkret ligger som ett täcke över staden så befinner vi oss antingen i en gympasal nånstans i stan eller på Ryds konstgräsmatta.

 
De senaste årens påhitt
Efter en framgångsrik säsong 2012 så tog herrlaget steget upp i division 5. Säsongen därpå spelades i division 5 västra Östergötland och där slutade vi på en placering i mitten av tabellen. Säsongen 2014 blev vi placerade i division 5 mellersta Östergötland och där slutade vi efter en lyckad säsong på en andraplats. En andraplats som medförde att AC herr under säsongen 2015 spelade i division 4 Östra där vi klamrade oss kvar efter en rätt stabbig säsong. 2016 blev vi istället indelade i division 4 västra där vi med en rasande fart hakade på i toppstriden men framåt slutet av säsongen dalade kurvan något och vi slutade 5:a. Säsongen 2017 hade herrlaget sin bästa säsong någonsin och slutade på tredje plats. Man gick även så långt som till kvartsfinal i Östgötacupen, vilket genererade en jubileumsmatch mot självaste IFK Norrköpings A-lag. Den mathen blev en folkfest på Campusvallen, som det pratas om än idag! Säsongerna 2018 och 2019 har vi säkrat konraktet ganska tidigt och hamnat på en stabil mittenplacering i fyran.

Förutom att träna fotboll och vinna matcher så har vi även väldigt kul på sidan av planen, man skulle kunna säga "bra på fotboll, bäst på fest!"

Här på hemsidan kommer det ut info om när, var och ibland hur vi spelar. Så håll utkik om ni vill komma förbi eller heja fram detta välutbildade fotbollslag!

Nyheter herr

AC Studenterna - Östgötacupen Herr, Grupp E
Björnkärrsgatan 1F
584 36 Linköping
Telefon: [saknas] Information

 

 

SB_logga_rgb

 

 

  

 

Idrottslyftslogga

Postadress:
AC Studenterna - Fotboll
C/o Adam Malm, Björnkärrsgatan 1F
58436 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: acsordforande@gmail....