Hoppa till sidans innehåll

2011-10-01 AC - Sturefors IF 2-2 (1-0)


Martin Dr Per
Marcus E Axel Mojje Felix
Eric Tommy Linus Markus K
Målvakt: Markus D  

Avbytare: Gabbe, Funke, Stefan, Westin, Schöndell

 

Ett mer taggat AC har nog inte skådats denna säsong. Sista matchen, fest på gång, många damer som kikar och chans att spela borta serieledarna från serieseger. Sen att vädergudarna bjöd på sommarvärme i oktober är inte att förglömma!

Sturefors kom dit med stora klacken, trummor, tutor och kraftiga bonnastämmor. Då var det ännu skönare när Axel redan i den tredje minuten drar iväg ett skott som snyggt seglar över Sturefors målvakt och går in i mål. Efter detta blev det väldigt tyst från Stureforsklacken. I första halvlek så fortsätter vi att skapa några farliga chanser, och även Sturefors sticker upp några gånger. Man kunde dock inte se att det var serieledarna vi mötte, de måste ha varit tagna av stundens allvar. Eller kanske Rydsskogens perfekta gräsmatta.

I andra halvlek får Sturefors en straff, den är i sig korrekt dömd, men irriterande att inte domaren ser Stureforsanfallarens hands i första läget. Hur som haver, straffen slås och Markus har fingertopparna på den men orkar inte tippa ut den. Så, det är kvitterat till 1-1. Bara några minuter senare lyckas Sturefors även trycka in 2-1 på hörna, och jag kan erkänna att det var jag som tappade markeringen. 

Vi har inget att förlora, så vi går ner på en trebackslinje och skickar upp en extra kille i anfallet. Detta leder faktiskt till resultat, och Stefan kan med ett skott strax utanför straffområdet trycka dit kvitteringen till 2-2!

Resten av matchen är en press ifrån Sturefors, men de lyckas inte göra något mål. Men Linköping United förvaltar inte det läge vi ger dom, så Sturefors vinner serien. Och vi ska väl gratulera dom tilll seriesegern!

 

Mål Varningar Utvisningar
Axel Marcus E Mojje
Stefan    
Uppdaterad: 06 OKT 2011 20:48 Skribent: Tommy Schyman
AC Studenterna - Östgötacupen Herr, Slutspel
Björnkärrsgatan 1F
584 36 Linköping
Telefon: [saknas] Information

 

 

SB_logga_rgb

 

 

  

 

Idrottslyftslogga

Postadress:
AC Studenterna - Fotboll
C/o Adam Malm, Björnkärrsgatan 1F
58436 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: acsordforande@gmail....