Hoppa till sidans innehåll

Crosskola


Crosskolan finns till för dig som vill lära dig mer om att åka motorcykel på gropigt underlag dvs cross/enduro !

Den vänder sig främst till knattar, ungdomar, tjejer eller nybörjare, men även till motionärer och licensåkare som inte tycker det är oviktigt att nöta lite "basövningar" o ha kul !
2013 ska vi försöka ha olika grupper för förare i alla  åldrar eller storlek på motorcykel och  körkunskap, men även för dom minsta på motorcyklar upp till 65cc som kommer att hålla till på minicrossbanan. Vi hoppas att vi kan vara tre tränare/ gång så vi kan dela in det i grupper som ni förare tycker passar er.


Under dessa Måndagsträningar kommer vi tränare att försöka förmedla så mycket vi bara kan av det vi har att dela med oss av. Det kommer självfallet att vara mycket teknikträning på motorcykel, men vi kommer även att ta upp allt ifrån hur man ställer in sin motorcykel och kränger ett däck till vett och etikett på crossbanan, samt fysträning som ju är en mycket viktig del i att kunna hantera en motorcykel när det "stutsar omkring" på en gropig cross/endurobana!


Vi vill ge våra klubbförare en bra grund att bygga vidare från, samt försöka att ha så roligt som man bara kan på en motorcykel.
OBS minicrossbanan är för de allra minsta. Det betyder att det finns ingen undre åldersgräns. Kan man stå upp, kan man ju likväl göra det på ett par fotpinnar, men en övre gräns finns max 65cc på minibanan (men är du riktig nybörjare och aldrig kört innan kan du få prova där först även om du kör på en större hoj)
Vi ses!

 

Crosskolan är på måndagar med start kl 18:00 ombytta och klar.

För aktuell info se nyheter.

Uppdaterad: 05 JUL 2013 21:04 Skribent: Richard Karlsson

 

Alkohol och Drogpolicy

 

Promoteq

wrt1

 

 

 

 

 

 

Postadress:
AMF Årsunda - Motorcykel och Snöskoter
Fack 25
81173 Årsunda

Kontakt:
Tel: 026290772
E-post: This is a mailto link

Se all info