Hoppa till sidans innehåll

Ny verksamhetschef

01 DEC 2020 13:08
Åby Badminton klubb är otroligt glada att kunna presentera Jonas Herrgårdh som ny verksamhetschef för Åby Badmintonklubb och Åby Badmintonhall.
  • Skapad: 01 DEC 2020 13:08

I klubbens satsning att stärka de sportsliga delarna och utvecklingen av Hallen, så kommer Jonas vara perfekt för den här rollen.

Jonas kommer närmast från en anställning under tre år som Sportchef för Svenska Badmintonförbundet. Innan denna tjänst så var Jonas Förbundskapten i sex år för seniorlandslaget och ansvarig för verksamheten på de nationella centren i Malmö och Uppsala. Erfarenhet från klubbverksamhet finns genom arbete i Västra Frölunda Badmintonklubb under nio år och en kortare sejour i Askims BC.

Jonas har även varit landslagsspelare under åtta år och vunnit Svenska Mästerskapen i singel. Efter avslutad satsning blev det arbete som Förbundskapten i Schweiz under åtta år.
 
Med en gedigen meritlista har klubbens stora förhoppningar att Jonas kan bidra med sin erfarenhet och lyfta verksamheten i klubb och hall. Jonas utbildning i ekonomi och vana att organisera och leda säkerställer kontroll och ordning.

Styrelsen välkomnar Jonas till sin nya tjänst och ser fram emot alla spännande utmaningar som vi tillsammans ska utföra den närmsta tiden och åren.

Jonas har börjat sin tjänst, där han först och främst ser över Hallens faciliteter och verksamhet och kommer under 2021 tillsammans med Anton att se över klubbens utvecklingsmöjligheter.

 

Styrelsen


Epost: Adressen Gömd

Boka bana!

 

Sociala Medier:

   

 

Vi stödjer Åby BMK

 


  

 

Postadress:
Åby BMK - Badminton
Åby Badmintonhall, Idrottsvägen 1
43162 Mölndal

Besöksadress:
Åby Badmintonhall, Idrottsvägen 1
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031864410
E-post: This is a mailto link

Se all info