Hoppa till sidans innehåll

Avslut, sommar och ny termin

31 MAJ 2021 13:14
Sista uteträningarna är avlutade, sommaren kommer och vi tar ser fram emot den nya säsongen 2021-22
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2021 13:14

Det har varit ett år med många problem och ändringar i och med den uppkomna situationen med COVID 19. Mölndals kommun stängde ner hallen i mitten av december och fram till början av mars, med konsekvenser att alla våra kunder inte kunde spela Badminton i Åby Badmintonhall. Våra barn och ungdomar kunde i slutet på januari börja träna igen efter ändrade restriktioner.

Vi har under säsongen försökt att hålla igång vår verksamhet i både klubb och hall, på bästa möjliga sätt. Jag tycker att det har fungerat bra och det är inte många barn och ungdomar som har behövt sluta eller inte komma på träningen. Vi kunde även under mars och april se ett klart stigande intresse för att spela Badminton i hallen.

Vi har fått jobba hårt med ekonomin, för att dra ned på kostnader, då intäkterna har minskat. Detta har vi lyckats bra med under perioden.

Tyvärr har det inte blivit något seriespel under året och det var enbart möjligt något enstaka tävlingstillfälle under hösten för de som vill tävla.

Vi jobbar nu med förberedesler inför hösten 2021 och vi det kommer om några veckor finnas möjligheter att anmäla sig till träningsgrupperna. Träningen är planerad att starta måndagen 23:e augusti och vi kommer veckan innan att ha lite uppstarts verksamhet i form av läger. Information om hösten kommer att läggas ut på hemsidan och Matchi.se och vi kommer även att maila.

Vi hoppas att vi under hösten kan komma igång med saker som blivit inställda. Föräldrar möte, sociala klubb aktiviteter, arrangemang tävlingar, seriespel, utbildningar och möjlighet att skicka spelare till tävlingar.

Jag ser fram emot en ny säsong, då vi ska utveckla både klubb och hall och ha engagerade och duktiga tränare/personal för att jobba med våra barn och ungdomar samt hall.

Jag och styrelsen önskar er alla en skön sommar.

Jonas Herrgårdh

Verksamhetschef, Åby Badmintonklubb/hall

Skribent: Jonas Herrgårdh
Epost: Adressen Gömd

Boka bana!

 

Sociala Medier:

   

 

Vi stödjer Åby BMK

 


  

 

Postadress:
Åby BMK - Badminton
Åby Badmintonhall, Idrottsvägen 1
43162 Mölndal

Besöksadress:
Åby Badmintonhall, Idrottsvägen 1
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031864410
E-post: This is a mailto link

Se all info