Hoppa till sidans innehåll

Börja spela


Roligt att du funderar på att testa badminton!

Vi erbjuder gratis "öppet hus-träningar" för barn/ungdomar på söndagar kl. 10.00-11.00, där man kan testa på en träning med ledare på plats. Första tillfället är 30/8.

17-20/8 har vi öppet hus kl. 10-12 med ledare på plats. Bara att komma och gå som man önskar. 

Klicka på repektive grupps länk för information om tider, avgifter, anmälan och upplägg. Rack kan man låna på plats. Ombytta för träning inomhus och vattenflaskan fylld, så kör vi! Välkomna! 

Klicka här för för att komma direkt till MatchI för information, anmälan och priser/betalning. 

Klicka här för veckoschema. 

 

 

 

  

 

Lek med rack, bollar och ballonger. Öppet Hus med ledare på plats. Ingen avgift.

 

 

För barn som vill testa på badminton till dom som tränat några terminer. Vi fokuserar på lek, motorik, slag- och fotarbetsteknik. Vid vissa av veckans träningar är det obligatoriskt att en vuxen deltar som hjälp i träningen. Ingen förkunskap krävs. Rack finns att låna. Utöver nämnda träningar uppskattas alltid att vuxna deltar aktivt som hjälp i träningen. 

 

 

För ungdomar som vill testa på badminton till dom som tränat några terminer. Vi fokuserar på teknik, fritt spel och åldersanpassad fysisk träning. Rack finns att låna. 

 

 

För vuxna som vill möta blandat motstånd under sociala och friare former. Ledare kommer att finnas på plats. Träningen är veckovis, där det krävs en ny anmälan/betalning inför varje träningstillfälle på MatchI. Anmälan öppen från 1. augusti. 

 

 

För dem som vill lära sig de tekniska och taktiska grunderna. Kursen genomförs under tio veckor med utbildade tränare. Anmälan öppen från 1. augusti. 

Välkomna!

Åby Badmintonklubb

Mail: This is a mailto link

Mobil: 076 767 80 90

 

Uppdaterad: 29 OKT 2019 10:48 Skribent: Per-Henrik Croona
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Åby BMK - Badminton
Åby Badmintonhall, Idrottsvägen 1
43162 Mölndal

Besöksadress:
Åby Badmintonhall, Idrottsvägen 1
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031864410
E-post: This is a mailto link

Se all info