Hoppa till sidans innehåll

Medlemsförmåner och åtaganden


Medlemsförmåner och åtaganden i Åby badmintonklubb (Åby BMK)

Definitioner

Medlem är den som har betalat enskild medlemsavgift till klubben under säsongen, eller den som är anmäld som medlem i en familj som har betalat familjemedlemsavgift under säsongen. En säsong är normalt från och med augusti ett år till och med juli året efter. Alla medlemmar måste betala medlemsavgift när en ny säsong börjar, oavsett när på året man blev medlem i klubben.

Aktiv medlem är en medlem som:
- har betalat träningsavgift till någon av klubbens träningsgrupper (badmintonskola, ungdomsgrupp eller seniorgrupp) den aktuella terminen, eller
- under säsonger är invald i styrelsen för Åby BMK, Göteborgs badmintonförbund eller Svenska Badmintonförbundet.

Förmåner

  1. Medlemmar får spela gratis i Åby badmintonhall på lördagar om det finns någon ledig bana. Den som vill boka en bana i förväg betalar fullt pris. Spelare använder egna bollar utom vid träningar och tävlingar som klubben arrangerar.
  2. Medlemmar får alltid spela gratis i Åby badmintonhall när det finns lediga banor om minst en av de som spelar är aktiv medlem, student eller pensionär. Den som vill boka en bana i förväg betala fullt pris. Spelare använder egna bollar utom vid träningar och tävlingar som klubben arrangerar.
  3.  Medlemmar har alltid 10 procents rabatt i Åby badmintonshop på köp av skor och racket.
  4. Medlemmar betalar 150 kr för racketservice.
  5. Medlemmar får ytterligare rabatt i Åby badmintonshop vid klubbkvällar.
  6. Medlemmar får spela gratis på tävlingar som klubben arrangerar samt Svenska Mästerskap och Distriktsmästerskap. Klubben har dock rätt att ta ut deltagaravgift enligt badmintonförbundets rekommendationer vid ogiltig walk over (WO). Ogiltig WO är att inte meddela tävlingsledaren att man inte kommer innan lottningen är klar, eller att inte meddela tävlingsledaren sjukdom eller likande så snart det är möjligt.

Åtaganden

  1. Aktiva medlemmar deltar som funktionär vid minst ett av klubbens arrangemang per säsong.
  2. Medlemmar läser igenom och följer de regler och policydokument som finns på klubbens hemsida under fliken Föreningen (https://www6.idrottonline.se/AbyBMK-Badminton/Foreningen/).
Uppdaterad: 25 FEB 2016 07:18 Skribent: Lars Gustafsson

 

Öppettider. Boka.

 

 Har du frågor om föreningen samt träningar,
kontakta This is a mailto link

åby

 

 

 Gräsroten

Postadress:
Åby BMK - Badminton
Åby Badmintonhall, Idrottsvägen 1
43162 Mölndal

Besöksadress:
Åby Badmintonhall, Idrottsvägen 1
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031864410
E-post: This is a mailto link

Se all info