Hoppa till sidans innehåll

Träningsgrupper, tider och upplägg


Träningsgrupper under vårterminen 2020

Klicka på repektive länk  för träningsupplägg. 

  • Miniton, 4-5 år 

Lek med bollar och ballonger. Rack kommer att användas för roliga lekar. Nytt för vårterminen! Startar HT 2020.

För nybörjare som vill testa på badminton till dom som tränat några terminer. Vi fokuserar på lek, motorik, slag- och fotarbetsteknik. Det som skiljer denna träning från Badmintonskolan är att alla barn har en vuxen med sig som deltar aktivt i träningen för att höja kvaliteten. Vi startar upp en fortsättningsgrupp under våren för de barn som lärt sig grundtekniken under föregående hösttermin. 

För nybörjare som vill testa på badminton till dom som tränat några terminer. Vi fokuserar på lek, motorik, slag- och fotarbetsteknik. Vi uppskattar om  föräldrar är delaktiga i träningen. Ingen förkunskap krävs. Vi startar upp två fortsättningsgruppen under våren för de barn som lärt sig grundtekniken under föregående hösttermin. 

För spelare som kan tekniska och taktiska grunder. Mer avancerad teknisk, taktisk och fysisk träning.

För nybörjare som vill testa på badminton och dom som har tränat några terminer. Vi fokuserar på slag- och fotarbetsteknik. Vi spelar en hel del roliga varianter av fritt spel och matcher. 

För spelare som kan tekniska och taktiska grunder. Mer avancerad teknisk, taktisk och fysisk träning. C-E klass är rekommendationen för att spela i gruppen.

För dom som vill lära sig tekniska och taktiska grunder i badminton och som vill spela några matcher mot varierat motstånd. 

 

Grupper, tider, ledare och lediga platser

Välkomna!

Åby BMK

Uppdaterad: 28 OKT 2019 09:30 Skribent: Per-Henrik Croona
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Åby BMK - Badminton
Åby Badmintonhall, Idrottsvägen 1
43162 Mölndal

Besöksadress:
Åby Badmintonhall, Idrottsvägen 1
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031864410
E-post: This is a mailto link

Se all info