Hoppa till sidans innehåll

Pistolsektionen


Pistolsektionen består av en hel massa mer eller mindre aktiva sportskyttar och är via föreningen ansluten till Svenska Pistolskytteförbundet samt Svenska Skyttesportförbundet. Vi bedriver aktivt skytte i bland annat följande skyttegrenar Precicionsskytte, Fältskytte, Sportskytte, Springskytte, Magnumfältskytte.

Vår skjuthall har för tillfället 40 skjutplatser under tak, ett duellställ med 10 platser och en helautomatisk tryckluftsdriven duellmotståndare med sanslöst många förprogrammerade alternativ att mäta sin skicklighet mot. Vår skjutbana är belägen i mycket kuperad och storslagen terräng med vackra gläntor och höga berg. Mitt i allt detta vackra har vi möjlighet att anordna ett antal fältskyttestationer som vi årligen bjuder in skyttar från hela landet till i den mycket uppskattade och välbesökta Dvardalaträffen.

Något vi är extra stolta över är vår stora och fina fikastuga med plats för ca 30-40 personer, här kan man värma sig framför den öppna brasan eller handla kaffe, mackor, korv eller annat gott i kiosken. Fikastugan står varje vår öppen för våra ca 25 kursdeltagare i vår nybörjarkurs, för de som vill börja med pistolskytte. Läs mer om nybörjarkursen genom att klicka på länken till vänster.

Uppdaterad: 23 FEB 2018 07:13

Postadress:
Åby SK - Skyttesport
Box 78
60102 Norrköping

Besöksadress:
Dvardala Skjutbana
61690 Åby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info