Hoppa till sidans innehåll

Seniorgolfen 20210831

01 SEP 2021 12:47
Mästarnas Mästare och Gärdsgårdsserien
  • Uppdaterad: 01 SEP 2021 12:47

I strålande sommarsol avslutades på tisdagen seniorernas tävlingssäsong. Såväl Mästarnas Mästare som Gärdsgårdsserien skulle avgöras. För att tävlingsdeltagarna inte skulle tappa all energi, hade Benno startat grillen och öst på med korv. Till detta serverades räksallad, senap, ketchup, korvbröd samt kaffe. En klart trevligare samvaro än att gå till Torget och äta i smågrupper.

I damklassen var fem damer var kvalificerade för slutspel. Efter semifinalen var tre kvar - Banoo M, Margit N och Gun-Britt E. Banoo drg det längsta strået och ´blev Mästarnas Mästare på 35 slag.

I herrklassen var tio herrar kvalificerade. Nio kom till slutspel - Mohammad tävlade i MOS i Sundsvall. Efter semifinalerna spelade de två bästa i varje semifinal och den bästa trean finalvarvet. Det blev en riktig rysare. Både Gunnar och Heimo hade chansen att avgöra på bana 18, men då kom tävlingsnerverna fram och Björn, Gunnar och Heimo fick sudda efter att alla hade hamnat på 32 slag. Gunnar och Heimo inledde med två slag på bana 1. Björn tog det säkra för det osäkra och spikade bana 1 och blev således årets Mästarnas Mästare.

I Gärdsgårdsserien spelade alla som inte hade vunnit någon deltävling. Här vann i damklassen Eva H på 34 slag. Maud L kom tvåa med 36 slag och Lena N knep 3:e-platsen med 38 slag.

I herrklassen vann Bosse A på 33 slag , följd av Rolf H på 34 slag och med fyra stycken tredjeplacerade på 35 slag - Tommy N, Håkan W, Rolf B och Bengt J. 

Skribent: Bosse Andersson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Akalla Kanaan 98 BGK - Bangolf
C/o Thomas Pettersson, Orkestervägen 11
17556 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0736282323
E-post: This is a mailto link

Se all info