Hoppa till sidans innehåll

Information uppdatering om Träningen covid-19

01 NOV 2020 13:08
  • Skapad: 01 NOV 2020 13:08

Hej alla karatekas I ÅKK,

 

Åkersberga Karateklubb (ÅKK) väljer att pausa och ställa in alla träningar fram till den 19 november i enlighet med de nya skärpta allmänna råden och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten (FHM), som Riksidrottsförbundet (RF) hänvisar till. Se länkar längre ner, med info från respektive part angående läget med covid-19, coronaviruset.

ÅKK kommer inte ha öppet för träningar med barn/ungdomar upp till 15 år, födda 2005 eller senare.

Vad som händer fram till den 19 november eller vad som följer efter det angivna datumet kan ingen veta. Här, nu och då återstår det i bästa fall 1 månads karateträning fram till terminsavslut. Vi får ta en ny ställning till läget med detta efter nya råd och rekommendationer från FHM och RF.

Coronaviruset är inget som kommer att vara över på lång tid. Med stor sannolikhet kommer pandemin att fortsätta under större delen av 2021 och kanske sträcka sig fram till 2022.

Tillsvidare får du som medlem i ÅKK hålla dig aktiv med annat på annan plats och förhoppningsvis hålla dig frisk så att du är beredd att starta karaten med oss igen när det är dags senare i november eller i december 2020. Vi återkommer med besked om detta efter den 19 november.

 

Ta hand om dig så länge!

 

Hälsningar,

Styrelsen genom

Juha

 

Juha Lagerberg
+46-70-7562873
This is a mailto link

 

Länk till info från FHM

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/

Länk till info från RF

https://www.rf.se/Nyheter/Allanyheter/lokalarestriktionerinforsiytterligaretreregioner/

Skribent: Juha Lagerberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Åkersberga KK - Karate
Spjutvägen 17
18460 Åkersberga

Besöksadress:
Söraskolans B-hall (entre sim- och sporthall), Luffarbacken 84
18460 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karate@akersbergakar...

Se all info