Hoppa till sidans innehåll

Karateutrustning


Du behöver ingen dyr och avancerad utrustning när du skall träna karate.  När man som nybörjare kommer till oss så går det bra att ha ett par träningsbyxor och t-shirt på sig. Inga skor behövs då vi alltid tränar barfota

Känner du för att forsätta träna efter nybörjarintagningen behöver du köpa en gi (dräkt). Obi (bälte) ingår.  Detta är den enda utrustning Du behöver för att deltaga på barnträningen på lördagar. 

På lördagsträningen för ungdomar och vuxna samt på måndagar och fredagar så rekommenderar vi att man kompletterar utrustningen med handskar och tandskydd.  

På måndags- och fredagsträningen rekommenderar vi även att man kompletterar med suspensoar och för er som deltar på sparringträningen rekommenderar vi komplett utrustning vilket även betyder benskydd. 

Observera!

  • För att undvika skador är det inte tillåtet att ha smycken på sig. Kan man inte ta av sig sina smycken måste dessa tejpas över.
  • Alla som deltar på träningen ansvarar för att dräkten är tvättad och fräsch vid varje träningstillfälle. Om man vet med sig att man inte hinner tvätta dräkten mellan träningspassen så rekommenderar vi att medlemmen köper fler än en dräkt. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kontakta Arawaza, Patrik Karlsson, för material och utrustning till din karate.

Telefon 0704167544

https://www.facebook.com/Arawzasweden/

https://www.facebook.com/Arawaza-Stockholm-1502585413300594/

Kontakta Budoalliansen This is a mailto link eller This is a mailto link vid frågor om karateutrustning eller andra budomaterial.

 

Uppdaterad: 27 MAR 2017 17:07 Skribent: Jan Hasselgren
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Åkersberga KK - Karate
Spjutvägen 17
18460 Åkersberga

Besöksadress:
Söraskolans B-hall (entre sim- och sporthall), Luffarbacken 84
18460 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karate@akersbergakar...

Se all info