Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation


Medlemsavgiften i Åkersberga Sportklubb är för närvarande 300kr per år och träningsavgiften för friidrott är 1200kr per år. Båda avgifterna betalas terminsvis alltså 750kr per termin och aktiv, det gäller alla friidrottare som ingår i någon av ÅSK:s ungdomsgrupper.

För att delta i Åkersberga spring krävs endast medlemsavgift på 300kr per år.

Klubben erbjuder inte något familjemedlemsskap utan det kostar 750kr per aktiv och termin.

Betalning görs till klubbens plusgiro 589379-7, märk betalningen med barnets namn samt vilken grupp de är aktiva i. Generellt ska avgifterna på totalt 750 kr per termin vara betald senast 31 januari och 30 september.

Det anslås på hemsidan när det är dags för betalning, det skickas inte någon separat faktura till våra medlemmar.

Föräldrar till barn och ungdommar yngre än 15 ska ställa upp som funktionärer minst 3 gånger om året. Detta är vår klubbpolicy. I Åkersberga Sportklubb arbetar vi inte med någon försäljning av t.ex. lotter eller annat. Istället ställer man som förälder & aktiv upp som funktionär minst 3 gånger om året på våra klubbevenemang. För att få våra tävlingar att funka så behöver vi funktionärer. Om inte någon förälder har möjlighet att ställa upp är det fullt möjligt att ordna ersättare kan vara en släkting eller kompis. Varje förälder ansvarar för att se till att de är där eller har en ersättare till de tre valda tillfällena, detta är jätteviktigt för att vår idiella förenings arrangemang ska fungera! Valbara datum finns under fliken funktionärsanmälan inom kort.
Aktiva äldre än 15 år kan själva stå för sina funktionärsinsatser eller så fungerar det självklart också med att föräldrar tar passen.

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info