Hoppa till sidans innehåll

OCR/hinderbaneträning


OBS! All organiserad träning är påverkad av pandemiläget. Följ oss på Facebook för att se aktuell information och anmäla din anärvaro på passen, facebook.com/groups/akersbergaocr

Träna OCR/hinderbana med oss i ÅSK och få en varierad träning som innehåller styrka, kondition och rörlighet. Vi kör varje torsdag och tränar på Ultimate OCR:s och kommunens hinder längs Hackstaspåret samt på Österåkers friidrottsarena.                                                                                   

Träningen fokuserar på hinderteknik, kondition, styrka och smidighet. Den är utformad för att passa både nybörjare och mer rutinerade hinderbanelöpare och alla deltar utifrån sina förutsättningar.

Ålder från ungdom (som yngst födda -06) och vuxna. På OCR-passen springer vi minst 5 km men ambitionen är att alla ska kunna vara med och köra oavsett träningsnivå.

För att träna med oss krävs medlemsskap i Åkersberga SK som kostar 450 kr per termin. I medlemskapet är du som utövare även försäkrad.

Tid: Torsdagar 18:45-20:15
Plats: Samling vid nya Österåker Friidrottsarena, Hackstavägen, Åkersberga.
Klädsel: Gärna trailskor, löparkläder efter väder, ev handskar
Ledare: Daniel Bates, Niclas Holst, Michaela Jonsson, Joakim Lyder, 

Vill du vara med och träna med oss? Maila oss på This is a mailto link Betalningen betals in på Plusgiro 589379-7. Märk betalningen med ditt namn, "OCR-träning" samt om det gäller vårtermin eller hösttermin.

Välkommen!

Uppdaterad: 28 AUG 2018 23:08 Skribent: Daniel Bates
Epost: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info