Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till tävlingsgruppen


Välkomna till ÅSKs Tävlingsgrupp för Sprint och Häck. Gruppen vänder sig till aktiva som är 14 år och äldre, kriteriet för att delta i gruppen är att den aktive deltagit i minst 6 externa tävlingar året innan. Det finns inga resultatkrav för att ingå i gruppen, det är dock baserat på att man ska vara friidrottstekniskt  kunnig för att kunna tillgodogöra sig träningen. Vi arbetar inte med grundteknik, det förutsätts man kunna när man träder in i denna grupp. För övrigt så är det krav på träningsvillighet, intresse av att tävla samt utvecklas och bli bättre på friidrott.

I Tävlingsgruppen strävar vi efter att ha en röd tråd med träningen genom hela året med fokus på de stora mästerskapen såsom Svealandsmästerskap, USM, JSM samt DM för veteraner. Vi arbetar med  individuell målplanering, mental träning, planerar träningar utifrån olika fokusområden samt har mer inslag av individuell coachning och uppföljning på individnivå.

I dagsläget är det fem aktiva som ingår i Tävlingsgruppen, 3 ungdomar och 2 veteraner.

Intagning till Tävlingsgruppen görs i samråd mellan aktiv, aktivs tränare i ordinarie ÅSK-grupp och ansvarig i tävlingsgruppen.

Tränare:
Marie Johansson, 0768788617, This is a mailto link

Uppdaterad: 07 MAR 2021 11:05 Skribent: Sanne Lopez
E-post: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info