Hoppa till sidans innehåll

Snackjogg


Varje höst arrangerar ÅSK en av årets familje-höjdpunkter "Snackjoggen”.

Mer detaljerad information om årets snackjogg kommer att läggas upp i god tid. 

Här under finns en allmän beskrivning av upplägget. Vi ses på Snackjoggen 2021! 

Snackjoggen är en underbar familjeaktivitet för ÅSKs aktiva och alla dess familjemedlemmar passar både föräldrar, syskon och djur, ju fler vi är desto roligare.

Det är en jogg som genomförs i “snack”tempo där man väljer startposition beroende på hur lång sträcka man vill springa. Vi delar in i grupper efter lämpligt tempo för att alla ska tycka att det är roligt . Väl framme på Domaruddsbadet väntar grillad med korv och dryck. 

De som vill springa lite lagom långt startar vid Sjökarbyskolan och springer 3,4 km långt. Vi följer “Blå leden” blåmarkeringar fram till “Domarudden” där vårt gemensamma mål är. 

De som vill springa lite längre startar vid Hackstastugan och springer drygt 6 km. Vi följer “Oxblodet” röd markering fram till Sjökarbyskolan. Därefter följer vi “Blå leden” fram till Domarudden och vi kan kanske heja på våra klubbkompisar som startade från Sjökarbyskolan. 

De som hellre startar på parkeringen vid Domarudden och kör fartlekar tills övriga anländer. 

Bra att tänka på att ha kläder anpassade för vädret just den dagen, som passar för att jogga i och äta korv med. Det är fördel med lager på lager och en liten ryggsäck där överflödiga kläder kan förvaras så det inte blir för varmt under joggingturen.

Tänk på att aktiviteten avslutas i Domarudden där alla behöver bli hämtade efter korvgrillningen. 

Här hittar ni en mer detaljerad karta

 

Uppdaterad: 23 FEB 2021 16:48 Skribent: Annica Bååthe
E-post: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info