Hoppa till sidans innehåll

Nedräkningen 2019 är i full gång

16 APR 2019 21:56
Årets roliga happening i Hacksta är i full gång, än är det inte försent att ansluta sig till nedräkningen. Nedräkningen är för alla, oavsett ålder och tidigare löparvana särskilt nybörjare är välkomna!
  • Uppdaterad: 16 APR 2019 21:56

OK Österåker och Åkersberga Sportklubb anordnar roliga nedräkningen för 10:e året i rad. Nedräkningen är gemensam träning fram till Österåkersmilen den 8 juni. Målet med dessa träningspass är att tillsammans komma igång eller komma till nästa nivå med löpningen. Träningen anpassas till deltagarna, grupper delas in i början på träningspasset så att det ska bli så bra som möjligt för alla. Skynda er in och anmäl er på Österåkersmilens hemsida http://www.osterakersmilen.se/nedrakningen/ eller så kommer ni bara så löser vi anmälan på plats.

Det går självklart bra att köra nedräkningen utan att springa Österåkersmilen, det är många deltagare som årligen bara kör Nedräkningen för att det är så roligt.

Vi ses vid Hackstastugan (bakom ishallen) varje tisdag kl 18.30, sista träningspasset är den 4 juni samma vecka som Österåkersmilen går av stapeln.

Varmt välkomna!

Skribent: Marie Johansson
Epost: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info