Hoppa till sidans innehåll

Information Snackjogg 18 oktober

17 OKT 2020 17:46
Så är det dags för den roliga familjeaktiviteten, imorgon söndag den 18 oktober kl 10.00. 63 st anmälda just nu, hoppas några till anmäler sig ikväll, det är helt ok att vi blir ännu fler. Ju fler desto roligare!
  • Uppdaterad: 17 OKT 2020 17:46

Vi springer iväg kl 10 alltså bör alla vara på plats några minuter tidigare. Klä på er och era barn alla ÅSK-kläder ni har så det blir riktigt många ÅSKare ute i spåret imorgon :-)

Sjökarbygänget samlas på parkeringen vid skolan/förskolan. Tommy Berglind (tränare i 11-gruppen) håller ihop på plats och ser till att alla hänger med i spåret.

Hackstagänget samlas framför Hackstastugan där uppdelning i olika grupper utifrån vilken fart men vill hålla. Vi verkar vara många vuxna, vi kollar vilka som kan vägen när vi är på plats imorgon.

Det kommer att gå en bil från Hacksta till Dommarudden där man kan skicka med kläder till grillplatsen. Ni som vill skicka med något där ser till att vara ute i god tid. Det kommer att vara lite kyligt så det är bra med många lager på lager som kan tas av vartefter kroppsvärmen stiger och sen kan användas igen när vi väl kommer fram då det kommer att vara lika kallt som på morgonen. 

Vi räknar med att aktiviteten är klar uppe vid grillplatsen vid Domaruddsbadet runt kl 11.15-12.00 där era barn också hämtas efter avslutad Snackjogg. 

Hoppas vi alla får en härlig snackjogg tillsammans!

Skribent: Marie Johansson
Epost: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info