Hoppa till sidans innehåll

Nya styrelsemedlemmar

15 JUN 2021 16:20
ÅSK välkomnar Jenny och Gustaf, nya medlemmar i styrelsen! Både Jenny och Gustaf har som friidrottsföräldrar varit engagerade sedan tidigare i ÅSK. Nu är vi glada och tacksamma för deras insatser i styrelsen.
  • Uppdaterad: 15 JUN 2021 16:20

Jenny.jpg

Jenny Sjöling brinner för träning i största allmänhet och framför allt kring hur träning förebygger ohälsa i alla de former. Jag tror starkt på att satsa på rörelseglädje för barn och det är här ÅSK spelar en så stor roll i att låta barn och ungdomar ha roligt. Allt för att främja en långsiktig god hälsa. 

Jag har bott i Åkersberga i 15 år och är ursprungligen från Norrköping. Som ung tränade jag friidrott och det jag gillade mest var att åka på läger! Jag har i många år varit ledare för min dotters friidrottsgrupp i ÅSK men känner att jag nu kan bidra med annat istället, i form av sekreterare som blir min nya roll i ÅSKs styrelse. Min dotter tränar fortfarande i ungdomsgruppen och är även ungdomstränare för flertalet yngre barngrupper.

Gustaf.jpg

Gustaf Hermansson motionsspringer gärna, mest för att koppla av och må bra.

Min dotter (född 2010) har alltid gillat att springa och att tävla, och har deltagit i diverse knattelopp även innan hon började träna i klubben. Vi brukar årligen åka på ett antal friidrottstävlingar i Stockholm med omnejd, då det inte råder pandemi. Jag har under en tid engagerat mig i tävlingsledningen vid våra egna arrangemang och är nu ny i styrelsen som Tävlingsansvarig

Skribent: Pernilla Svan
E-post: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info