Hoppa till sidans innehåll

Sommaravslutning och sommarlov

19 JUN 2022 21:34
Onsdagen den 8 juni samlades stora delar av vår friidrottssektion och firade in sommaren tillsammans. Supergoda hamburgare och korv grillades och serverades i stora lass! En spännande femkamp genomfördes också under kvällen.
  • Uppdaterad: 19 JUN 2022 21:34

Ett 50-tal barn och föräldrar deltog, åt och lekte roliga lekar tillsammans. Vädret var omväxlande med både sol och varmt samt moln och kallt, men det hindrade inte de starka friidrottarna som gladeligen kastade sig i vattnet och badade länge och väl.

Femkampen höll Niclas Kullstam i med bravur, barnen koncentrerade sig och kämpade, vinnarna fick fina ÅSK-badlakan och flaskor.

Stort tack till alla som kom och gjorde kvällen till en lyckad och rolig tillställning och ett extra tack till Niclas som fixade kalaset!

Nu tar flertalet av våra grupper sommaruppehåll. Tränarna hör av sig till respektive grupper med information om startdatum för höstsäsongen.

Än finns det plats på Friidrottsskolan vecka 32 om ni glömt att anmäla era barn, anmälan görs på ÅSK Friidrottsskola 2022 (jotform.com)

Skribent: Marie Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info