Hoppa till sidans innehåll

Viktig info kring Moralägret

26 APR 2015 22:44
Hej på er alla!

Det drar ihop sig till vårt årliga träningsläger i Mora den 14-17/5. I år är vi rekordmånga som kommer att åka upp, över 100 deltagare, både barn/ungdomar och föräldrar/tränare!


Här kommer lite info kring resan.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:38

Hej på er alla!

Det drar ihop sig till vårt årliga träningsläger i Mora den 14-17/5. I år är vi rekordmånga som kommer att åka upp, över 100 deltagare, både barn/ungdomar och föräldrar/tränare!

 Vi kommer att åka buss (55-manna) upp till Mora, om du är åksjuk är det bra om du tar något mot åksjukan.

Några kommer att åka bil upp då vi behöver möjlighet att om så krävs snabbt kunna ta oss mellan olika platser utan att vi behöver åka med bussen.

Samling och avresa sker på Åkersberga IP den 14/5 klockan 9:00. Tänk på att vara i god tid.

Medtag en lapp med kontaktuppgifter till föräldrar samt ev någon ytterligare vuxen som är tillgänglig under dessa dagar, på lappen vill vi även ha ev allergier och mediciner noterade.

Du bör ha ätit en bra frukost innan samlingen. Utöver det behöver du ha en lunchmatsäck till torsdagen. Vi kommer att stanna vid Gävlebro efter ca 1:30-2 timmars bussfärd för att ta en paus och ev fylla på med någon medhavd frukt.

Det är inte tillåtet att ta med nötter (vi har flera nötallergiker med!), godis eller läsk. Vi tränare kommer att se till att vi får både fredags- och lördagsmys.

Vi ledare kommer att sätta ihop vilka som kommer att bo i respektive stugor, de som har haft önskemål noterade gör vi allt vi kan för att tillgodose. Vi kan dock inte garantera att stugorna är helt åldersbundna då vi i vissa åldergrupper har lite för få vuxna för att täcka gruppens behov.

I år har vi förmånen att utöver våra egna duktiga tränare ha förstärkning av specialister inom löpning, kast och hoppgrenar.

På torsdag när vi kommer upp genomför vi ett pass mellan 15:30-17:30, på fredag - lördag genomför vi 2 träningspass. Ett på förmiddagen (09:30 - 11:30) och ett på eftermiddagen (15:00 - 17:00). Mellan träningarna duschar vi på anläggningen och byter om innan lunch och middag. Frukost äter vi gemensamt klockan 08:30 lunchen äter vi klockan 12:00 och middag klockan 18:00.

På söndagen äter vi frukost klockan 08:00 ombytta och klara för träningspasset i Hemus där vi avslutar med ett härligt löp-pass i sanddynerna. Innan frukost ska alla stugor vara städade och alla väskor packade då vi tar vi tar bussen hem kl 13, men innan dess hinner vi med en äter vi en härlig lunch efter träningspasset. För den som vill kommer det finnas möjlighet att handla något litet, glass, liten godisbit elr motsvarande som kan ätas upp under pausen, på bussresan hem vid Gävlebro (dock inte under lägerdagarna). Vi räknar med att vara åter på IP vid ca 18.

Vi kommer att ha gemensamma aktiviteter där vi tittar lite på bilder från dagens träningar, kanske ser någon film eller tittar på TV. För de yngsta har vi även ett disko på lördag kvällen. Utöver det tror vi även att någon överraskning kan komma att ske.

Bifogat finner du en packlista som kan vara bra att utgå ifrån samt våra trivselregler läs igenom dem tillsammans innan resan.

Har du frågor kring något är du varmt välkommen att kontakta mig på This is a mailto link.

Väl mött i Mora!

 

Ladda ner packlista

Ladda ner trivselregler

Skribent: Daniel Bates

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info