Hoppa till sidans innehåll

ÅSK:s fantastiska ungdomsledare

08 FEB 2020 14:01
Givande februarikväll på arenan. Jessica vår ungdomsledarsamordnare och Johan vår tränaransvarige arrangerade utbildning för föreningens ungdomsledare.
  • Uppdaterad: 08 FEB 2020 14:01

En väldigt givande, mysig, trevlig och lärorik fredagkväll fick vi tillsammans med föreningens fantastiska ungdomsledare.

Ungdomsledarna genomgick SISU:s webbaserade Introduktionsutbildning för tränare och samtalade om de viktiga ämenena som hanteras i utbildningsmaterialet. De fick också chans att tillsammans resonera om vad som är roligt, lätt och utmanande med att vara ungdomsledare i ÅSK.

Kvällsaktiviteten startade kl 17 med världens godaste vegetariska, gluten- och mjölkfria lasagne som Jessica fixat, så god!!!

Många viktiga saker framkom i ungdomarnas diskussioner som vi nu kan ta med oss framåt i ÅSK:s utvecklingsarbete framledes. Beslut fattades om att dessa träffar ska bli regelbundna, detta var den andra träffen vi arrangerat.

Beslut fattades också att vi även ska arrangera träffar utan fokus på träning och diskussion, mer träff som syftar till att ungdomsledarna ska lära känna varandra ännu bättre så att de naturligt tar hjälp av varandra i sin ledarroll.

Vår (vi vuxnas) slutsats under diskussionerna var, tänk om alla ledare tänkta som dessa kloka ungdomar!

ÅSK har världens bästa ungdomsledare!

 

Skribent: Marie Johansson
Epost: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info