Hoppa till sidans innehåll

Organiserad träning inställd

27 DEC 2020 20:49
Kommunen har beslutat att samtliga anläggningar både inom- och utomhus är stängda för organiserad verksamhet t.o.m. 24 januari 2021. Det innebär för ÅSK att organiserad träning inte startar innan dess. ÅSK uppmuntrar alla att träna på egen hand!
  • Uppdaterad: 27 DEC 2020 20:49

 

Se information på kommunens hemsida på denna länk

Detta innebär för ÅSK:
Vi som förening kan inte genomföra några träningar i ÅSKs regi just nu, inte på arenan, inte uppe i Hacksta eller på Domarudden.

ÅSK kommer inte starta vår friidrottsträning vecka 3 som vi kommunicerat, det blir inte heller någon föreningsledd Reflexjogg i januari som vi brukar arrangera.  

ÅSK vill verkligen uppmuntra alla medlemmar att träna ändå. Det är bra för hälsan i alla avseenden och vi behöver vår kondition och styrka när träningar och tävlingar drar igång igen. Individuellt och spontant kan alla medborgare idrotta på kommunens utomhus anläggningar, arenan är exempelvis öppen för individuell träning eller om ni själva vill ut och träna tillsammans i er familj eller med någon eller några kompisar.

Gällande beslutet som kommunen har fattat så kan vi som förening inte göra annat än att förhålla oss och följa deras instruktioner oavsett vad vi tycker om beslutet och huruvida vi anser att det är det Folkhälsomyndigheten sagt eller ej.

Om kommunen kommer med ny information återkommer vi till er omgående, i annat fall inväntar vi 24 januari och hoppas att smittläget minskat och att vi får starta vår föreningsverksamhet och friidrottsträning igen. 

Skribent: Pernilla Svan
E-post: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info