Hoppa till sidans innehåll

Medlemsintagning pågår!

23 AUG 2019 12:17
Anmälningarna för att gå med i Åkersberga Sportklubbs olika träningsformer flödar in! Fantastiskt roligt! Arbete med att slussa in nya medlemmar i föreningen pågår!
  • Skapad: 23 AUG 2019 12:17

Vi på medlemssidan är nu i full färd med att placera in nya medlemmar i de befintliga träningsgrupper där det finns plats.

Vi försöker även starta upp nya träningsgrupper för de åldergrupper där intresset är så stort att vi behöver starta nya grupper. Här behöver vi hjälp av er föräldrar! Det är först när vi har tillräckligt många föräldratränare som nya grupper kan startas!

Har du möjlighet att engagera dig som föräldratränare men kryssade nej när du anmälde ditt barn till medlemsintagningen är du varmt välkommen att höra av dig till This is a mailto link . Barn till föräldratränare har förtur att komma in i träningsgruppen, eftersom föräldratränare är en förutsättning för att vi ska kunna bedriva verksamhet.

Ni som anmält intresse att börja träna med oss i ÅSK får besked via e-post från oss. Saknar du svar är ett tips att titta i din mapp för skräppost, då det har visat sig att våra utskick ibland hamnar där.

Har ni andra frågor kring medlemsskap är ni självklart alltid välkomna att höra av er till oss på This is a mailto link!

Skribent: Agneta Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info