Hoppa till sidans innehåll

Särskild information Mångkamp KM 6 juni

05 JUN 2021 20:17
Barnen som är anmälda och ska delta i mångkampen ska hämta sina nummerlappar från kl 8.15. Se mer information nedan om var nummerlappar hämtas. Första start är exakt kl 9.00.
  • Uppdaterad: 05 JUN 2021 20:17

Barn födda 2010 samt

Barn födda 2010 och ett fåtal födda 2011 hämtar nummerlappar vid grinden närmast garaget (mot Alceahuset) och kommer därefter att gå in till Hinderlöpningens startområde

Barn födda 2011 hämtar nummerlappar till vänster om huvudentrén där de går in till vanliga träningen och kommer därefter att gå in till Flygande 20 startområde

Barn födda 2012 hämtar nummerlappar vid grinden vid målområdet, man går på utsidan av arenaläktaren till sista grinden där nummerlappsutdelningen är. Därefter går de in till Spjutområdet.

Barn födda 2013 hämtar nummerlappar till höger om huvudentrén och kommer därefter gå in till längdgropen.

Barn födda 2014 går på utsidan av arenan längs med arenaläktaren förbi sista grinden och staket där nummerlappar hämtas och därefter går de till terrängbanan där de kommer att starta.

Vi kommer ha funktionärer och en del tränare som kommer att följa med sina grupper runt på förmiddagen.

Föräldrar hänvisas till utanför arenan om de vill titta på tävlingarna. Inne på arenan får endast tävlande och funktionärer vara p.g.a. pandemin.

Kom ihåg att skicka med solcreme, keps, vattenflaska och mellis, det kommer bli mycket varmt på arenan för våra aktiva. Vi kommer att göra vårt bästa med att svalka dem med den lilla skugga som finns och vatten i pauserna.

Sista grenen planerar att vara färdig kl 11.30, därefter ska vårt sekretariat hinna skriva barnens resultatkort och därefter ska de få sina deltagarmedaljer och resultatkort. Vi planerar att de ska vara färdiga för hämtning kl 12. Hämtning av barnen sker på samma ställe där ni lämnade dem för nummerlappsutdelning.

Se preliminärt tidsschema för respektive grupp och karta nedan över var grenarna går av stapeln. Föräldrar hänvisas till utanför arenan om de vill titta på tävlingarna. Inne på arenan får endast tävlande och funktionärer vara p.g.a. pandemin. Men som ni ser på kartan kommer ni kunna följa era barn bra på andra sidan staketet.

imagerk1r.png

imagev7pok.png

Skribent: Marie Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info