Hoppa till sidans innehåll

Vilket KM!

06 JUN 2022 20:03
80 stycken aktiva deltagare som tillsammans gjorde 212 starter och vi fick 20 nya personliga rekord i olika grenar. Vilken fantastisk dag vi fick tillsammans på Österåkers fina Friidrottsarena!
  • Uppdaterad: 06 JUN 2022 20:03

F15.jpgStort tack till alla fantastiska friidrottare som hade roligt, kämpade, utmanade sig själva, hejade på varandra och tålmodigt väntade när så behövdes. Det är så roligt att se alla fina ÅSKare tillsammans på arenan. Vi tycker att det är extra roligt när alla olika åldrarna tävlar tillsammans så det blir mycket liv och rörelse på arenan.

Vi tackar självklart även alla funktionärer som var på plats och gjorde att tävlingen gick att genomföra samt att den blev så lyckad. Alla funktionärer hjälptes åt och löste problem här och där när olika saker inte fungerade :-)

Stort tack också funktionärer till er som bakat så vi hade massor av goda bakverk i caféet, det var många som poängterade att det var så trevligt med hembakt, det var ett lyckat koncept som vi fortsätter med.

Hoppas att ni fick tillfället att prova storlekarna och känna på ÅSKs klubbkläder hos Bareko utanför caféet. Kom ihåg att vi har 15% rabatt på våra klubbkläder denna vecka, beställning görs på www.barekohuddinge.se, skriv in koden ÅSK2022 i kassan så blir det 15% rabatt på ÅSKs profilkläder.

Veteranerna.JPG

Ungdomsledare.jpg

11orna.JPGF17.jpgP15.jpgVila.jpgP13 rättvänd.jpg

Skribent: Marie Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info