Hoppa till sidans innehåll

WS Trygga Idrottsmiljöer

11 NOV 2019 22:50
Idag körde vi igång med våra WS för våra tränare och styrelse gällande Trygg Idrott i Åkersberga Sportklubb. Dagens WS var en av fyra som kommer att hållas under november.
  • Uppdaterad: 11 NOV 2019 22:50

10 tränare och styrelseledamöter träffades i caféet på arenan ikväll och diskuterade det viktiga ämnet Trygga Idrottsmiljöer.

Målet med WS:ar är att vi i föreningen tillsammans ska resonera om vad ”Trygg Idrott” är. Vi ska veta att ÅSK levererar Trygg Idrottsmiljö. Alla tränare och styrelseledamöter ska veta hur vi ska agera om det oönskade händer i vår närhet.

Materialet som vi arbetade med under WS är framtaget av Riksidrottsförbundet (RF). Materialet hanterar de viktiga ämnena Mobbing, Trakasserier, Sexuella trakasserier, Sexuella övergrepp samt Våld.

När samtliga WS är genomförda och alla tränare och styrelseledamöter har deltagit kommer föreningen att sammanställa alla viktiga punkter som framkommer på WS och beroende på vilka saker och förslag som noteras kommer aktivitetslista tas fram samt handlingsplan fastställas.

Skribent: Marie Johansson
Epost: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info