Hoppa till sidans innehåll

Vill du börja träna i ÅSK?


Åkersberga Sportklubb är en ideell förening och baserar all sin verksamhet på ideellt arbete där föräldrar är tränare.

För dig som vill börja träna friidrott finns möjlighet att anmäla ditt intresse från det år du fyller 7 år.

Vi har träningsgrupper inom arenafriidrott, löpargrupper, OCR och längdskidor.

Arenafriidrottsgrupper har vi från 7 år upp till veteran, löpargrupper har vi från 11 år och äldre. OCR kan man börja träna från 13 års ålder och längdskidor för vuxna.

 

För att kunna ta emot alla barn som vill börja och starta nya grupper i de yngre årskullarna behöver vi föräldrar som ställer upp som tränare. Läs gärna mer om vad det innebär att bli 7-årstränare under fliken Tränare/ Bli tränare här. Därför har tränarbarn förtur. Även i de äldre grupperna behövs förstärkning av nya tränare för att utveckla vår verksamhet.

Gemensamt för alla våra träningsgrupper är att du som förälder är med och bidrar till klubbens verksamhet genom att vara funktionär på olika arrangemang. För närvarande måste varje familj delta 3 ggr/år som funktionär. Ett av våra största arrangemang är givetvis Österåkersmilen som vi är stolt arrangörsförening av ihop med OK Österåker.

 

För de friidrottsgrupper som har högst belastning, har ÅSK två intagningsperioder per år och ansökningarna behandlas i enlighet med den tidpunkt som vi mottagit dina uppgifter. Antagningsperioderna är:

  • 15 aug-10 okt för höstterminen
  • 20 mars-1 maj inför utesäsongen

Anmälningsformuläret är fortsatt öppet för dig som vill träna OCR, löpträna och köra vuxenfriidrott/veteran med oss! I mån av plats kan plats erbjudas i våra barn- och ungdomsgrupper. Vi har däremot inget kösystem. Finns ingen plats att tillgå får du besked om detta och välkomnas att söka igen till nästa termin.

 

Klicka här för att komma till formuläret som du fyller i för att anmäla ditt intresse till våra träningsgrupper. Har du frågor, hör av dig till This is a mailto link så får du hjälp. 

 

Välkommen med din anmälan!

 

 

Uppdaterad: 10 FEB 2020 20:45 Skribent: Agneta Sjöberg
E-post: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info