Hoppa till sidans innehåll

Bli friidrottare


Åkersberga Sportklubb är en ideell förening och baserar all sin verksamhet på ideellt arbete där föräldrar är tränare. Därför har tränarbarn förtur. Kan du som förälder tänka dig att ställa upp som tränare bidrar du till att vi kan fylla på en grupp eller starta en ny. Har du intresse av att hjälpa till som tränare får du gärna kontakta Marie Johansson (076-8788617) för att få information om vad det innebär att vara tränare i vår klubb. För mer information om tränarrollen, klicka här.

För de friidrottsgrupper som har högst belastning, vilket för närvarande avser grupperna för barn födda 2010-2013, har ÅSK två intagningsperioder per år och ansökningarna behandlas i enlighet med den tidpunkt som vi mottagit dina uppgifter. Antagningsperioderna är:

  • 15 aug-10 okt för höstterminen 
  • 20 mars-1 maj inför utesäsongen

Anmälningsformuläret är fortsatt öppet för dig som vill träna OCR, löpträna och köra vuxenfriidrott med oss! I mån av plats kan plats erbjudas i våra barn- och ungdomsgrupper. Vi har däremot inget kösystem. 

Klicka här för att komma till formuläret som du fyller i för att anmäla ditt intresse till våra träningsgrupper.  Har du frågor, hör av dig till This is a mailto link så får du hjälp. 

Välkommen med din anmälan!

Uppdaterad: 03 NOV 2020 12:16
E-post: Adressen Gömd

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info