Hoppa till sidans innehåll

Tävling för ÅSK


TERRÄNG SM 2020

Terräng SM 2020 går av stapeln på Grimstafältet den 24-25 oktober. ÅSK betalar startavgift för Ungdomar som är fullt betalande medlemmar (gör utlägg och begär pengar i efterhand) Yngsta klass är P/F15. Läs i INBJUDAN hur man anmäler sig och annan viktig information. 

Om du vill tävla i Vuxenklass eller Veteranklasser och representera ÅSK måste du vara betalande medlem, tävla i ÅSKs tävlingskläder samt betala anmälningsavgift själv. 

 

Anmälningsformulär (se längst ned på denna sida) 

NOTERA! Anmälningsformuläret används för ÅSKs egna arrangemang För externa tävlingar anges i anslutning till information om respektive tävling hur anmälningsförfarandet är.  

Tävlingar i Coronatider

För närvarande finns det begränsningar i möjligheter att tävla. Det är många tävlingar som har ställts in men några föreningar arrangerar sina tävlingar alternativt arrangerar mindre tävlingar, med de begränsningar som Coronasituationen innebär. Det innebär att det ofta är ett fåtal grenar på tävlingarna samt att det är begränsningar i hur många anmälda arrangören tar emot. Rådet är därför att anmäla sig tidigt annars är risken att tävlingen har blivit full. 

Friidrottstävlingar där ÅSK betalar startavgift för barn och ungdomar som betalar full medlems och träningsavgift:

UTOMHUSTÄVLINGAR 2020

Juli (flera tillfällen/datum) Kvällskampen i Uppsala. Anmäl direkt till arrangören enligt information i inbjudan. 

Juli (flera tillfällen/datum) Julichansen i Eskilstuna.  Anmäl direkt till arrangören enligt information i inbjudan. 

5 augusti Täby Sommartävling . Anmäl direkt på easyrecord.se. 

7-9 augusti SAYO i Sollentuna. Anmäl  direkt på friidrottsanmalan.se 

15-16 augusti Täby Open. Anmäl direkt på easyrecord.se

22 augusti ÅSK spelen. Läs mer på tävlingssidan.  

22-23 augusti UDM 13-14. Tävlingarna är främsta uttagningstävling till Svealandsmästerskapen för aktiva födda 2006 och 2007.  

24 augusti Vallentunakväll. Anmäl på friidrottsanmalan.se

6 september Brommaspelen på Stockholms stadion. Anmälan på friidrottsanmalan.se 

12-13 september. Svealandsmästerskapen för aktiva födda 2006 och 2007. Detta är en uttagningstävling. Uttagning sker av Stockholms friidrottsförbund. Besked om tävlingen ska genomföras väntas i början av augusti. 

 Som aktiv i ÅSK:s friidrottssektion gäller följande:

Klubben bekostar samtliga friidrottstävlingar som finns listade på denna sida, arrangörerna fakturerar Åkersberga Sportklubb i efterhand. Detaljerad information om principer kring tränings- och tävlingsavgifter framgår härFör anmälning till Friidrottstävlingarna följ länkanvisning per tävling. Om länk till Friidrottsanmälan.se eller trackandfield.se saknas använder du anmälningsformuläret längst ner på denna sida.

Klubben ersätter också startavgiften, upp till 300kr, för löpartävlingar som är listade på denna sida. Löpartävlingar betalar du samtidigt som du anmäler dig, efter fullföljt lopp skickar du in ersättningskrav till ÅSK genom att fylla i blanketten för utlägg som du hittar här. Om du av någon anledning ej ställer upp i loppet ersätter ej ÅSK din startavgift.

Om du saknar någon friidrottstävling eller löpartävling är du välkommen att föreslå den till tävlingsansvarig genom att maila tävlingsinformation till This is a mailto link.

Kom ihåg att bära ÅSK-kläder på tävlingar!
Barnen ska tävla i ÅSK:s tävlingsdress, vilket för de minsta barnen är ett ÅSK-linne och valfri underdel. För de äldre barnen är det ÅSK:s linne/top samt shorts/tights. Detta gäller alla tävlanden som representerar ÅSK i en tävling. Läs mer om vad som gäller på tävlingar här.

 

Löpartävlingar 2020 där ÅSK bekostar startavgift:

Du får tillbaka anmälningsavgiften (upp till 300kr) om du är aktiv inom friidrotten och startade i loppet, återbetalning sker genom att du skickar in ifylld blankett som du hittar ovan tillsammans med kvitto på betald anmälningsavgift.

  • KOMMER ATT UPPDATERAS NÄR VI VET MER OM VILKA LOPP SOM KOMMER ÄGA RUM

 

Anmälan till Snackjoggen 18 oktober 2020

 

Förälder vill hjälpa till
 

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info