Hoppa till sidans innehåll

Tävling för ÅSK


Anmälningsformulär (se längst ned på denna sida) 

NOTERA! Anmälningsformuläret används för ÅSKs egna tävlingar. För externa tävlingar anges i anslutning till information om respektive tävling hur anmälningsförfarandet är.  

Tävlingar i Coronatider

För närvarande finns det begränsningar i möjligheter att tävla. Svenska Friidrottsförbundet har gett ut riktlinjer för tävlingar och i praktiken arrangeras inga "vanliga tävlingar" under våren 2020. ÅSK har anammat Svenska Friidrottsförbundets koncept med Veckans grenar för aktiva födda 2002-2008 och kommer arrangera ett antal minitävlingar enligt detta koncept enligt nedan preliminära program. För de yngre aktiva planeras en trekamp i samband med KM den 6 juni. Ytterligare aktiviteter kan bli aktuella för de yngre. 

6 maj Onsdag kl 17.45 Längd
9 maj Lördag kl 11 Slägga
16 maj Lördag kl 11 Stav
20 maj Onsdag kl 17.45 Spjut
23 maj* Lördag kl 12.00 300m*
27 maj Onsdag kl 17.45 Höjd
6 juni Lördag em (KM) 60/80m + längd
14 juni Söndag kl 14 Stav
23 juni Tisdag kl 18 Höjd
24 juni Onsdag kl 18.30: Diskus, kl 19.00: 600m och 800m

*Genomförs tillsammans med Täby IS 2005 grupp. 

 

Som aktiv i ÅSK:s friidrottssektion gäller följande:

 Klubben bekostar samtliga friidrottstävlingar som finns listade på denna sida, arrangörerna fakturerar Åkersberga Sportklubb i efterhand. Detaljerad information om principer kring tränings- och tävlingsavgifter framgår härFör anmälning till Friidrottstävlingarna följ länkanvisning per tävling. Om länk till Friidrottsanmälan.se eller trackandfield.se saknas använder du anmälningsformuläret längst ner på denna sida.

Klubben ersätter också startavgiften, upp till 300kr, för löpartävlingar som är listade på denna sida. Löpartävlingar betalar du samtidigt som du anmäler dig, efter fullföljt lopp skickar du in ersättningskrav till ÅSK genom att fylla i blanketten för utlägg som du hittar här. Om du av någon anledning ej ställer upp i loppet ersätter ej ÅSK din startavgift.

Om du saknar någon friidrottstävling eller löpartävling är du välkommen att föreslå den till tävlingsansvarig genom att maila tävlingsinformation till This is a mailto link.

Kom ihåg att bära ÅSK-kläder på tävlingar!
Barnen ska tävla i ÅSK:s tävlingsdress, vilket för de minsta barnen är ett ÅSK-linne och valfri underdel. För de äldre barnen är det ÅSK:s linne/top samt shorts/tights. Detta gäller alla tävlanden som representerar ÅSK i en tävling. Läs mer om vad som gäller på tävlingar här.

 

Löpartävlingar som ÅSK bekostar startavgift:

Du får tillbaka anmälningsavgiften (upp till 300kr) om du är aktiv inom friidrotten och startade i loppet, återbetalning sker genom att du skickar in ifylld blankett som du hittar ovan tillsammans med kvitto på betald anmälningsavgift.

  • KOMMER ATT UPPDATERAS NÄR VI VET MER OM VILKA LOPP SOM KOMMER ÄGA RUM
  •  

 

Friidrottstävlingar som ÅSK bekostar:

 

Använd länkar vid respektive tävling för PM och anmälan via friidrottsanmalan.se eller trackandfield.se 

UTOMHUSTÄVLINGAR 2020  (UPPDATERAS NÄR DET LÄGET KRING VILKA TÄVLINGAR SOM KOMMER ÄGA RUM BLIR NÅGOT SÄKRARE)

 

 

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info