Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli ungdomsledare?


Är du aktiv i ÅSK och är intresserad av att hjälpa till att träna de yngre grupperna? Se bifogat dokument med beskrivning för ungdomsledare inom ÅSK 191111 ÅSK Ungdomsledare.pdf.

I korthet innebär ett uppdrag som ungdomsledare att du får en möjlighet att kombinera ditt friidrottskunnande med att ta ett ledaransvar, vilket är en bra erfarenhet att ta med sig i framtiden. Du erbjuds att gå utbildningar, både grenspecifika och ledarskapskurser för ungdomar. Du medverkar på tränarmötena, och kan både ge och få tips ifrån dessa möten. Du får ledarkläder i form av en funktionströja, en underställströja och en ledarväst. Även en mindre ersättning för uppdraget utgår.

Är du intresserad? Kontakta din tränare redan idag! 

Du som redan är ungdomsledare, fyll i bifogat formulär Arvode ungdomsledare ÅSK.pdf  eller Mall Arvode ungdomsledare ÅSK.xlsx efter varje terminsavslutning och lämna till din huvudtränare (i den gruppen där du arbetar som ungdomsledare) för underskrift. När du och din huvudtränare undertecknat och intygat att antalet arbetade pass är korrekta skickar du in formuläret enligt instruktion längst ner.

Uppdaterad: 24 MAR 2018 22:32

  

Postadress:
Åkersberga SK - Friidrott
Box 212
18423 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0768788617
E-post: This is a mailto link

Se all info