Hoppa till sidans innehåll

Våra sponsorer


Guldsponsor – Arenasponsor

 

Logo_Platta_Svart_CMYK

Från SEFA till SERNEKE

Vi må vara ett nytt ansikte i branschen, men vår bakgrund och våra medarbetare har en samlad erfarenhet och kraft som saknar motstycke. Vi bildades 2002 - då under namnet SEFA - och har sedan dess skapat en spikrak kurva uppåt. Sammanfattat i en mening ser det ut så här: Från noll till en miljard på tio år. Vårt nyligen genomförda namn- och profilbyte är ett viktigt led i att tydligare och mer effektivt kommunicera vår företagskultur och våra ambitioner. SERNEKE är nästa generation entreprenadföretag.

 

Huvudsponsor

 

BRK_01_CMYK

Affärsidén var lika bra som självklar: Brukspecialisten ska med branschens kunnigaste personal erbjuda marknadens bredaste sortiment, rådgivning och utbildning inom murat och putsat byggande till professionella hantverksföretag i Sverige. 

 

MAXI_Alingsas1

Du kommer till oss för våra fina priser, stannar för kvalité och service. Välkommen! Ulf & Claes Melin Öppettider Alla dagar 7-22.

 

Ehrenborg

VÄLKOMMEN TILL EHRENBORG

Ehrenborg grundades i slutet av 1940-talet av Bengt Ehrenborg. Redan från starten beslutade Bengt att samarbeta med etablerade golvtillverkare med kvalitet som ledstjärna. En gedigen erfarenhet som han delade med sig av under sina år i tjänst.

I början av 1990-talet ombildades företaget till Ehrenborg & Co AB och har sedan dess drivits vidare i Bengts anda. Idag är vi en av de ledande på den svenska marknaden för golv i offentlig miljö med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Sundsvall. Vi arbetar med egen säljkår och riktar oss till kommuner, landsting, arkitekter, inredare, entreprenörer och kedjeföretag.

 

 

Sparbanken-Asås-4f-1rad

Sparbanken Alingsås tillhör människorna och företagen som lever och verkar i vår bygd och vi bestämmer själva hur bankens vinst ska fördelas. Av vinsten går en del alltid tillbaka till bygden. Frihet och oberoende ger oss stor valfrihet. För att klara kontakterna med övriga Sverige och omvärlden har vi ett nära samarbete med Swedbank. Allt de erbjuder, erbjuder också vi. Sparbanken Alingsås står alltså på egna ben men är inte stillastående. Vi är en aktiv kraft och inspirationskälla för hela bygden. Och vi har haft god tid att lära oss, vi startade redan år 1833

 

Intersport

 

LF_04_pms_002005

 

SportPerformance_Logo_BWp

 

Sponsorer


Ekstrom_liten

 

Imtech_pms

 

BilNilsson_alingsas

 

Candidator.ny

 

kung_ror

 

FastighetbyranLogoLarge

 

STARTA-logo-liggande

 

Sally-0948

 

Handelsbanken

 

Proglas_logotyper_pms

 

Fabs_stor_underryckare_cmyk

 

Borjessons_Bil

 

01_Alingsås-tidning-logtyp-4f

 

Nyberg-Svets-logga-blå

 

LIndhs_logga

 

hansson-bil-aif

 

ABB1ClaimL_cmyk_100mm

 

Luna-Brand-cmyk

 

Autoliv-färg-ljus

Uppdaterad: 07 JUN 2016 19:55 Skribent: Andreas Molin

Logo_Platta_Svart_CMYK

 

BRK_01_CMYK

 

MAXI_Alingsas1

 

Ehrenborg

 

Sparbanken-Asås-4f-1rad

 

Intersport

 

Sally-0948

 

SportPerformance_Logo_BWp

Postadress:
Alingsås IF Fotboll Förening - Fotboll
Lövekullevägen 21
44144 Alingsås

Kontakt:
Tel: +4632212186
Fax: +4632215589
E-post: This is a mailto link

Se all info