Hoppa till sidans innehåll

Cupspel


Vi följer givetvis AIFs policy vad gäller cup-spel  (kan hittas i Gröna tråden där rekommendationer gällande antal och typ av cup specificeras för de olika åldersgrupperna) och kommer efter succén i Ulva-cupen att åka ned till Göteborg i september för att spela Qviding-cup. Som avslutning på utomhus-säsongen så spelar vi även Borås Arena Cup. Sedan blir det Kyckling-cup och någon/några mer inomhus.

Uttagningsprincipen är att de killar som har högst träningsnärvaro kommer att bli uttagna, med undantag för de cuper där killarna skall anmäla att de vill vara med.
I Bil-Nilsson Cup och Kyckling-cupen så ser vi till att så många som möjligt (och hittils så har alla fått vara med) kan vara med.

Vår policy vid två/fler-dagars cupspel: Kan man inte vara med båda/alla dagarna så får man faktiskt tacka nej till hela cupen. 

Att tänka på: Som vanligt packar killarna ned skor, benskydd, strumpor (helst grönvita), vettig matsäck, kanske lite fickpengar samt duschprylar när de åker på cup. Föräldrar måste ordna skjuts för sin kille, antingen köra själv eller ordna plats i annan bil.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:23 Skribent: Stefan Jungqvist
Alingsås IF Fotboll Förening - Pojkar, Div 3 Västergötland
Lövekullevägen 21
441 44 Alingsås
Telefon: +4632212186
E-post: This is a mailto link

Livetec

Ljuskopia i Alingsås

Kling Glass

arvidssons1

AJ Mur & Puts

 

plusbo

 

Länsfastighet

 

adact

Golfrestaurangen

Postadress:
Alingsås IF Fotboll Förening - Fotboll
Lövekullevägen 21
44144 Alingsås

Kontakt:
Tel: +4632212186
Fax: +4632215589
E-post: This is a mailto link

Se all info