Hoppa till sidans innehåll

IdrottOnline-app och grupp-sms


 

Vad är IdrottOnlineApp och grupp-sms?
IdrottOnline-appen är en funktion som är knuten till hemsidan. Man loggar in med de inloggningsuppgifter man har på hemsidan (se info om hemsidan.).
Det går att skicka ut grupp-sms från IdrottOnline-appen (appen hittar ni både i Googles play-butik och i App-store.).
För att grupp-sms skall funka behöver vi veta vilket mobilnummer som killarna använder.
Meddela vilket mobilnummer er kille nås via mail till This is a mailto link eller  This is a mailto link eller om ni inte vill vara med.
Hur är det tänkt att vi skall använda appen och varför ha den?
Jo, vi vill stärka och utöka banden inom gruppen genom att killarna skall ha ett naturligt sätt att kontakta varandra. Det kan vara jobbigt att ringa någon i gruppen som man inte går i samma klass som eller som man inte känner så jättebra och då kan det vara bra att skicka ut ett sms till hela gänget.
Sedan vill vi ledare också snabbt och lätt få ut meddelanden till killarna. Kan vara att vi finns nere på Mjörnvallen och kollar A-laget och finns där om nu någon vill komma dit osv.
Har man inget att göra kan man skicka ut meddelande typ "Går till konstgräset uppe i Stadsskogen. Kom dit och spela!" "Har hyrt A-hallen i Nolhaga. Ta med innebandyklubbor!".
Kostar det något?
Funktionen är gratis. Svarar man på sms så kostar det dock som ETT vanligt sms men det går ut till alla i gruppen.
Observera att deltagande i sms-gruppen är helt frivilligt och om man är orolig för att funktionen skall användas på fel sätt så behöver man inte vara med. Maila eller ring Stefan.
Regler och ansvar: Vi alla, föräldrar och ledare, måste hjälpas åt att ha koll på vad som skrivs och hur sms-funktionen används. Det är noll-tolerans vad gäller nedsättande kommentarer och dumheter. Vi kommer att prata med gruppen om vad man gör och inte gör.
Blir det problem pratar vi med gruppen och meddelar de inblandades föräldrar så får det blir ett föräldraansvar att reda ut det som hänt.
Upprepas det så kan det bli avstängning från sms-funkionen. Blir det stora problem så stängs funktionen av helt men det är ett beslut som vi ledare tar.
Vi skall ha en genomgång med killarna så de får reda på hur man använder appen samt vilka regler som gäller.
Nog om pekpinnar: Vi litar på killarna! Vi tycker de är fantastiska att träna och umgås med. Vi vet att de kommer att sköta detta, annars hade vi inte aktiverat sms-gruppen.

 

Uppdaterad: 07 FEB 2014 08:54 Skribent: Stefan Jungqvist
Epost: This is a mailto link
Alingsås IF Fotboll Förening - Pojkar, Div 3 Västergötland
Lövekullevägen 21
441 44 Alingsås
Telefon: +4632212186
E-post: This is a mailto link

Livetec

Ljuskopia i Alingsås

Kling Glass

arvidssons1

AJ Mur & Puts

 

plusbo

 

Länsfastighet

 

adact

Golfrestaurangen

Postadress:
Alingsås IF Fotboll Förening - Fotboll
Lövekullevägen 21
44144 Alingsås

Kontakt:
Tel: +4632212186
Fax: +4632215589
E-post: This is a mailto link

Se all info