Hoppa till sidans innehåll

Match


Seriespelet:
2015 har vi anmält två lag till seriespel. Ett  till division 8 Alingsås och ett till division 8 Borås.
AIF P03 har inte fasta lag utan lagen kommer att blandas så alla ingår i gruppen hela tiden men vi kommer att anpassa lagen efter det motstånd vi möter så matcherna blir jämna och att alla får en utmaning på sin egen nivå.

Uttagningar till matcher baseras på närvaron på träning och andra aktiviteter. Eftersom träningsfiliten är väldigt stor så blir det så att även om man inte missat någon träning så kan man få stå över ändå. Målvaktsträning försöker vi få till när vi har möjlighet att få hjälp med det och då är vår policy att om man vill stå på träning så måste man vara beredd på att stå även på match.

Önskemål vid laguttagningar: Vi är nu 34 killar i träning och vid uttagning till matcher så får vi en hel del mail, sms och samtal från föräldrar som talar om vilka matcher som deras kille kan vara med på och vilka som inte passar. Det blir väldigt svårt när vi är fem tränare som får besked både här och där. Sedan är det så att vi tar ut trupp efter motstånd och efter eget spelarmaterial så det blir inte bra för laget om en anfallare ersätts av en back exempelvis.
Ni får gärna höra av er innan uttagning som tidigare men skillnaden blir nu att vi inte kan lova att man kommer med i det lag man vill. Anser man att man inte kan så får man meddela det.
Vi tror att detta blir rättvisast för alla. Alla prioriterar saker på olika sätt och det finns de som aldrig har en synpunkt på matchdag utan dyker upp när det är dags (och då kanske valt bort något annat) och det finns de som tycker att det finns saker som är viktigare än fotboll. Både förhållningssätten är helt ok för vår del och vi lägger ingen värdering i vad man väljer.Det kan dock innebära att spelaren inte flyttas till annan match i den helgen/omgången utan får avstå och är sedan aktuell igen när träningsfrekvens så medger. 

Till varje match: Ta med fotbollsstrumpor (helst gröna), överdragskläder, benskydd, skor och duschgrejor. Och kom i tid till samling!

Uppdaterad: 17 MAJ 2015 20:09 Skribent: Stefan Jungqvist
Alingsås IF Fotboll Förening - Pojkar, Div 3 Västergötland
Lövekullevägen 21
441 44 Alingsås
Telefon: +4632212186
E-post: This is a mailto link

Livetec

Ljuskopia i Alingsås

Kling Glass

arvidssons1

AJ Mur & Puts

 

plusbo

 

Länsfastighet

 

adact

Golfrestaurangen

Postadress:
Alingsås IF Fotboll Förening - Fotboll
Lövekullevägen 21
44144 Alingsås

Kontakt:
Tel: +4632212186
Fax: +4632215589
E-post: This is a mailto link

Se all info