Hoppa till sidans innehåll

AIF Gymnastik söker sponsorer

01 SEP 2020 11:33
Är du anställd på ett företag som kan vara intresserad av att sponsra en förening med drygt 500 unga gymnaster?
  • Skapad: 01 SEP 2020 11:33

AIF Gymnastik är, som ni alla vet, en ideell förening som är beroende av alla medlemmars insatser. Våra träningslokaler är till skillnad från de flesta idrottsföreningar i Alingsås inte kommunala utan ägs av ett privat fastighetsbolag. Det är en fördel eftersom vi har stor tillgång till hallarna, men det är också en ekonomisk utmaning eftersom hyran är hög. 

Det finns ett stort intresse för gymnastik i Alingsås och trots att vi tagit in runt 130 nya gymnaster inför höstterminen har vi en lång kö med barn och unga som vill börja i föreningen. Vi vill skapa förutsättningar för att ta in fler. Det finns ett stort värde för företag att synas i sammanhang kopplat till gymnastik och Gymnastikens Hus är en mötesplats för meningsfulla och roliga aktiviteter som bidrar till att höja folkhälsan och välmåendet. Nu söker vi efter fler sponsorer som kan hjälpa oss att utveckla AIF Gymnastik framåt och fortsätta ge glädje, träning och utveckling till hundratals gymnaster.

Tror du att din arbetsgivare skulle vara intresserad av att sponsra AIF Gymnastik eller känner du någon som skulle kunna vara? Kanske har du eller någon i din familj ett företag som vill sponsra? Alla tips på möjliga sponsorer är också av intresse. Då kontaktar vi dem.

Se våra olika sponsorpaket här.

Vänligen kontakta sponsringsansvarig Martin Thoma: This is a mailto link


Vänliga hälsningar styrelsen

 

Skribent: Claudia Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

Sparbanken_logo
 

Maxi_logo
 

Tommybyggare_logo


Colorama_logo


Peab_logo

 

Cervera_logo

attityd 


Följ AIF Gymnastiks
Facebook-sida:

Facebooklogga

Gå med i gruppen AIF Gymnastik
på Facebook:

Facebooklogga

Postadress:
Alingsås IF Gymnastik - Gymnastik
Gymnastikens Hus, Metallgatan 2 B
44132 Alingsås

Kontakt:
Tel: +4632212885
E-post: This is a mailto link

Se all info