Hoppa till sidans innehåll

TommyByggare är ny sponsor

15 OKT 2020 19:54
AIF Gymnastik är en ideell förening och beroende av stöttning från sponsorer för att fortsätta kunna utveckla föreningen och ge glädje, träning och utveckling till hundratals gymnaster. TommyByggare är vår senaste sponsor. Hör Ola Gustafsson berätta.
  • Uppdaterad: 15 OKT 2020 19:54

Hej Ola Gustafsson, HR-chef och sponsringsansvarig för Tommy Byggare. Varför valde ni att sponsra AIF Gymnastik?
Vi vill stötta barn och ungdomar i samhället och tycker att AIF Gymnastik är en bra förening att sponsra som riktar sig till både tjejer och killar.

Vilka är Tommy Byggare? 
Tommy Byggare är ett modernt och drivet bolag som bygger kommersiella fastigheter för handel, industri och kontor samt bostäder och vi utför även byggservice. Vi har funnits sedan 1970 och vårt verksamhetsområde är Västsverige. Vi har kontor i Alingsås, Göteborg, Trollhättan, Vårgårda och Herrljunga. Vi är ca 230 anställda.

Hur väljer ni vilka föreningar ni samarbetar med? Syftet med sponsringen för Tommy Byggare är att främja barn- och ungdomsverksamhet inom idrott, hälsa och kultur inom vårt geografiska verksamhetsområde. Vi vill att föreningen/klubben har en verksamhet som passar både flickor och pojkar. Vi lägger stor vikt vid att föreningen har en koppling till Tommy Byggare. Detta genom att en anställd är aktiv i föreningen/klubben eller har barn som är aktiva.

Vad önskar ni få ut av ett sponsorsamarbete? Vi vet att bidrag och engagemang från sponsorer är oerhört viktigt för ideella föreningar för att de ska kunna bedriva och utveckla sina verksamheter. Därför är vi glada att kunna stötta AIF Gymnastik. Att vårt varumärke syns i sammanhang där barn och unga kan utvecklas och må bra tro vi också är bra för vårt varumärke och att sponsra den lokala ungdomsidrotten är därför en viktigt del i vårt varumärkesarbete.


Vi tackar TommyByggare för deras bidrag!

Vi söker fler sponsorer. Har du tips? Kontakta Martin Thoma sponsringsansvarig: This is a mailto link

Skribent: Claudia Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

Sparbanken_logo
 

Maxi_logo
 

Tommybyggare_logo


Colorama_logo


Peab_logo

 

Cervera_logo

attityd 


Följ AIF Gymnastiks
Facebook-sida:

Facebooklogga

Gå med i gruppen AIF Gymnastik
på Facebook:

Facebooklogga

Postadress:
Alingsås IF Gymnastik - Gymnastik
Gymnastikens Hus, Metallgatan 2 B
44132 Alingsås

Kontakt:
Tel: +4632212885
E-post: This is a mailto link

Se all info