Hoppa till sidans innehåll

Webbshoppen har öppnat! Här hittar du all info om inloggning, reklamationer, namntryck!

17 FEB 2020 12:56
  • Uppdaterad: 17 FEB 2020 12:56

Nu är webshopen öppen!

Under perioden 17/2 till 1/3 är det fritt fram för alla medlemmar att shoppa loss till sig själv och sin familj. OBS därefter är shopen stängd för hela året! Trimtex uppger att kläderna levereras ca vecka 16.

Om du redan är kund  hos Trimtex sen tidigare, klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord. Du som inte handlat av Trimtex tidigare väljer istället att Skapa nytt konto.  På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

För att komma in i webshopen följ nedan länk. Chrome och Firefox är de webläsare som Trimtex rekommenderar (undvik Internet Explorer).

https://trimtex.se/sv/teamshop/asastri20

Om man kommer bort från klubbsidorna på shoppen kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

För dig som vill ha personligt namntryck på trisuiten

Glöm inte att i samband med ordern även maila This is a mailto link på Trimtex om du avser att beställa namntryck på trisuiten. Ordrar med namntryck på trisuit är bra om de läggs några dagar före webshopen stängs för att Trimtex ska hinna administrera dem. 

Viktig information om reklamationer (och provtillfällen)

Medlemmar själv tar kontakt via https://trimtex.se/sv/reklamation/customer-service-b2c-Claims.html och This is a mailto link om det mot förmodan är kvalitetsproblem med varorna. Felaktiga storleksbeställningar ansvarar inte klubben och inte Trimtex heller. Så var noga med att prova plagg då provtillfälle ges. Information om provtillfällen kommer i separata utskick => följ Facebook Alingsås Triathlonklubb.

 

 

Skribent: Filip Jansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Alingsås Triathlonklubb - Triathlon
Filip Jansson, Smaragdgatan 21
44145 Alingsås

Kontakt:
Tel: +46733233291
E-post: Alingsastriathlonklu...

Se all info

Vi stödjer Alingsås Triathlonklubb:

Samarbetspartner_V

Samarbetspartner_S

Samarbetspartner_A Olanderswim