Hoppa till sidans innehåll

Tyngdlyftningsförbundet


Du som missat utbildningen i vårt tävlingssystem får nu en ny chans när Svenska tyngdlyftningsförbundet bjuder in till denna avgiftsfria workshop i OWLCMS version 4 (onlineversionen).
 
Med start 2020 har Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) tillsammans med Svenska Styrkelyftsförbundet (SSF) projektet ”Idrott för äldre 65+”. Vi söker nu föreningar runt om i Sverige som vill ingå i satsningen som finansieras av medel från RF.
 
Covid19-pandemin har pågått i runt ett år. Att det påverkat samhället, och också tyngdlyftningen, är ingen överdrift. Här beskriver OS-aktuella Patricia Strenius hur det senaste året varit. 
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse tog torsdagen den 18 februari beslutet om tävlingsstopp för vanliga sanktionerade tävlingar, med undantag för U14-serien, till och med 31 mars.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet bjuder in till ytterligare en digital domarfortbildning.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) höll sitt elfte möte sedan årsmötet i juni. Här är en sammanfattning av mötet som var digitalt.
 

Certifiering av tränare

(2021-02-11 13:30)
Svenska Tyngdlyftningsförbundet vill påminna om att skicka in blanketten för certifiering av tränare 2021. Senast den 1 april vill vi ha blanketten till kansliet.
 

Årets övergångar

(2021-02-10 14:44)
Här är de lyftare som bytt förening inför tävlingsåret 2021.
 

EM-kvalet avgjort

(2021-02-10 10:11)
Protokoll med resultat från helgens EM-kval ser ni här.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse beslutade på sitt möte den 6 februari att sänka avgifterna för året ordentligt. Detta som en specialåtgärd enbart under 2021.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse beslutade den 6 februari om fortsatt tävlingsstopp för ordinarie (fysiska) tävlingar till och med den 21 februari.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet har tagit fram en justerad kalender som bland annat innehåller nya datum för serietävlingar, veteran- och junior-SM samt besked gällande kvalgränser/anmälan till senior-SM.
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade den 4 februari att de som är födda 2002 och senare återigen kan återgå till sina idrottsträningar och betonar vikten av att även gymnasieungdomarna nu får tillgång till träning igen.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse hade ett extrainsatt möte den 25 januari. Här är de viktigaste besluten från mötet.
 
Förbundsmötet äger rum söndagen den 25 april och måndagen den 1 februari är deadline för motioner.
 

Allmänna SK

016-51 62 95

MunktellArenan - Eskilstuna

info@ask-eskilstuna.se

ask


 

Öppettider för receptionen finns på http://ask-eskilstuna.se/

 

 

 


 

Sparbanken Rekarne logo 1 rad

 

logo

 

LFshopvikt-copy


Antidoping 

Prodis

Vaccinera din klubb 

 

 

Postadress:
Allmänna SK
Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Besöksadress:
Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016516295
E-post: info@ask-eskilstuna....