Hoppa till sidans innehåll

Tyngdlyftningsförbundet


Den som ansöker om tävlingslicens för lyftare innan den 1 juni 2022 betalar 1 kr för licensen för hela 2022.
 
Välkommen att följa med digitalt på vår utbildningsdag på Eleikos huvudkontor i Halmstad!
 
Deadline för anmälan till Allsvenska serien 2022 är onsdagen den 19 januari och föreningarna bjuds 2022 på serieavgifterna. Dessutom förlängs de två första serieomgångarna under våren så att det finns fler tävlingsdagar att välja på.
 

Omregistreringar 2022

(2022-01-17 18:22)
Svenska Tyngdlyftningsförbundet fick till årets säsong in 19 ansökningar om att byta klubb, 15 lyftare och fyra domare.
 
Inför seriestart bjuder Svenska Tyngdlyftningsförbundet in alla föreningar som deltar i serien till två avgiftsfria ”serieutbildningar”.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet vill utveckla svensk tyngdlyftning och ska nu nyanställa en person för en roll på arbetsplatsen i Stockholm.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet skapar en bredare organisation kring landslaget. Syftet är ha en röd tråd och samverkan genom hela landslagsverksamheten och utveckla nivån.
 
Projektstöd IF är ett bidragsmedel som din förening kan söka som ska kunna kopplas till målsättningen är att få fler ungdomar att stanna kvar i den organiserade idrotten samt att idrottsföreningar har utbildade barn- och ungdomsledare.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet gratulerar Sörby BoIS som vann U14-serien 2021 före Klippan. Här hittar du också samtliga tabeller och individuella resultat.
 

OS-utvärderingen klar

(2021-12-31 16:40)
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse gav generalsekreteraren i uppdrag att göra en OS-utvärdering. Den publiceras nu i sin helhet här.  
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets sista styrelsemöte för 2021 hölls fysiskt i Stockholm på Idrottens Hus den 11 december.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet vill påminna om att LOK-stödet förändras den 1 januari 2022. Förändringarna berör endast beräkningsmodellen och kommer inte påverka föreningarnas rapportering.
 
På grund av covid19-pandemin gäller fram till och med 16 januari avrådan för cuper och läger inomhus som inte innebär yrkesmässig utövning.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet siktar och hoppas på att kunna genomföra serierna 2022 fullt ut. Här hittar du inbjudan, deadline, information om tävlingsutveckling och seriebestämmelser. Som en extra satsning är serieanmälningarna gratis 2022.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet söker nu ansvarig elittränare till Elitmiljö Tyngdlyftning Halmstad som ska främja och vara en naturlig del av utvecklingen av svensk tyngdlyftning. Sista ansökningsdag är den 18 januari 2022.
 

Allmänna SK

016-51 62 95

MunktellArenan - Eskilstuna

info@ask-eskilstuna.se

ask


 

Öppettider för receptionen finns på http://ask-eskilstuna.se/

 

 

 


 

Sparbanken Rekarne logo 1 rad

 

logo

 

LFshopvikt-copy


Antidoping 

Prodis

Vaccinera din klubb 

 

 

Postadress:
Allmänna SK
Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Besöksadress:
Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016516295
E-post: info@ask-eskilstuna....