Hoppa till sidans innehåll

Älmhults GK - Gymnastik

 

Höstterminen

Då har vi kommit igång med höstterminens gymnastik. Startskottet var en trevlig och uppskattad workshop för alla som är engagerade som ledare i någon form. Syftet med workshopen var att alla ledare skulle känna sig mer bekväma i att stötta och passa på de övningar de har på sina gympapass men också få en bättre förståelse för utvecklingen hos gymnasterna och vad respektive övning har för funktion i utvecklingen.

Årsmöte

Älmhults Gymnastikklubb har årsmöte måndagen den 12 september kl 19:00. Platsen är Elmesalen som ligger i anslutning till Elmehallen. Ingång från utsidan mot parkeringen.

Ny hemsida

Just nu pågår ett arbete med att skapa en helt ny hemsida för ÄGK då IdrottOnline kommer att stänga ner sin funktion för hemsidor. Den nya sidan kommer att ha bättre funktioner och vi kommer även ha bättre möjlighet att lägga upp bilder från träningar och tävlingar. Vi ser fram emot att få igång den!

Kösituationen

Vi har fortfarande många barn som står i kö för att få börja och det är så klart jätteroligt att så många vill hålla på med gymnastik. Dessvärre har vi begränsningar både i storlek på grupper och ledare som kan hålla träningar. Vi har ändå lyckats, tack vare lite omstrukturering och fantastiska och engagerade ledare, att få in fler gymnaster i vissa åldersgrupper. Vi jobbar aktivt vidare med att utbilda våra ledare för att i förlängningen få in ännu fler gymnaster

Anmälan av nya gymnaster

Om du önskar anmäla ditt barn till gymnastik ber vi dig att kontakta ansvarig ledare för den gruppen ditt barn ska gå i. Ingen anmälan av nya gymnaster görs till ordföranden. Under respektive grupp i fliken "grupper" finns länkar till kölista.

ÄGK önskar alla gymnaster, ledare och föräldrar tillbaka till en ny termin!

 

 

 

Postadress:
Älmhults GK - Gymnastik
Göran Odgaard, Torsgatan 5
34331 Älmhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info