Hoppa till sidans innehåll

Älmhults GK - Gymnastik

Årsmöte

Måndagen den 27/9 har Älmhults Gymnastikklubb årsmöte. Årsmötet kommer i år att hållas digitalt då restriktionerna inte släpps förrän den 29/9 Länk till mötet hittar ni här:

Click here to join the meeting

 

Höstterminen är igång

Då ska vi äntligen få köra igång med gymnastik igen. Vi startade 23/8 och håller på fram t o m V.48. Om smittspridningen går ner och restriktionerna släpps så vill vi jättegärna ha en riktig julavslutning i V.49. Detta återkommer vi med när det närmar sig.

Då vi fortfarande behöver ta hänsyn till smittspridning kommer vi fortsätta med något förkortade träningstider för att få till ett litet uppehåll mellan grupperna. Detta för att vi inte ska vara för många på samma ställe och inte mötas i entrén. Så fort vi kan så kommer vi att återgå till ordinarie träningstider. Vi ber också föräldrar att inte komma in i hallen utan lämna och hämta era barn utanför i möjligaste mån. Exakta träningstider meddelas av respektive ledare.

Kösituationen

Vi har fortfarande många barn som står i kö för att få börja och det är så klart jätteroligt att så många vill hålla på med gymnastik. Dessvärre har vi begränsningar både i storlek på grupper och ledare som kan hålla träningar. Vi har ändå lyckats, tack vare lite omstrukturering och fantastiska och engagerade ledare, att få in fler gymnaster i vissa åldersgrupper. Vi jobbar vidare för att få in fler barn även i de yngsta grupperna.

Anmälan av nya gymnaster

Om du önskar anmäla ditt barn till gymnasik ber vi dig att kontakta ansvarig ledare för den gruppen ditt barn ska gå i. Ingen anmälan av nya gymnaster görs till ordföranden. Under respektive grupp i fliken "grupper" finns länkar till kölista.

ÄGK önskar alla gymnaster, ledare och föräldrar tillbaka till en ny termin!

 

 

 

Postadress:
Älmhults GK - Gymnastik
Göran Odgaard, Torsgatan 5
34331 Älmhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info