Hoppa till sidans innehåll

Alsenbygdens Kör och RK - Ridsport

Alsenbygdens kör och ridklubb hälsar välkomna till GRATIS sommarlovsaktivitet med häst som tema!

För dig som är intresserad av hästar och är nyfiken på grenen Working Equitation – WE.

12-14 Juli på Wången, Alsen.

Dagläger med teori och praktisk träning med häst, lunch, fika, stallmys mm.  Grenen lämpar sig för alla åldrar och kunskapsnivåer vilket gör den så otroligt bra och rolig att utöva, alla individer får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Jackie Braconier som är utbildad WE tränare kommer hålla i delar av lägret, medlemmar i Abkor kommer också finnas på plats och ansvara för andra delar.

Grupper och träning anpassar efter ekipagens förutsättningar och det är först när vi vet vilka som vill vara med som vi kan meddela exakta dagar och tider men vi planerar att hålla de flesta ledarledda aktiviteter på fredagen den 12/7  ca 9.30 - ca 15.00, schemat för övriga dagar kommer senare men det går bra att enbart delta på fredagen om man vill det.

Du kan delta med egen häst i ridpassen, utan häst i teorin och aktiviteterna från marken, med lånad häst. Som publik under hela helgen, se info och schema på FB We på Wången.

Aktiviteten vänder sig i första hand till dig som bor i Krokoms kommun, har skollov och är i åldern 6-15år.

Antalet platser är begränsade, anmälan sker via sms till Cecilia på 0739899044.

Uppge vid anmälan: Namn, fullständigt personnummer, om du har egen häst, ev. häst/ridkunskaper, ev. allergier eller annat vi bör känna till.

För mer info o frågor kontakta Cecilia på 0739899044, titta även in på www.abkor.se för att läsa mer om klubbens aktiviteter.

Reservation för att ändringar kan ske.

Träningar

Tävling

Postadress:
Alsenbygdens Kör och RK - Ridsport
Cecilia Andersson, Kösta 133
83593 Alsen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info