Hoppa till sidans innehåll

Våren träningar 2020 ligger nu uppe under fliken träningar!

 

Hej alla medlemmar!

Hoppas ni alla har haft en fin ledig tid över jul och nyår! Nu ser vi fram emot ett fantastiskt 2020!

För vårens aktiviteter och träningar se klubbens FB sida, denna infomation kommer även skickas ut i ett medlemsbrev via mail inom kort.

Årsmöte 2020 är den 8/2, mer info kommer inom kort!

För 2020 har medlemsavgiften höjts 20 kr per medlem, för all info gällande medlemskap se under fliken "Föreningen" och klicka sedan på "Medlemskap 2020". Jag vill påminna om att betala in medlemskapet nu under januari månad. De som inte betalat in sitt medlemskap vid årsmötet kommer tas bort ur medlemsregistret och har då inte längre tillgång till medlemsförmåner. 
Vi vill även uppmana om att alla aktiviteter i ABKORs regi kräver medlemskap, träningar/aktiviteter prioriteras medlemmar - icke medlemmar är så klart välkoman i mån av plats till en något högre avgift. Vi tycker att det ska vara förmånligt att vara medlem :) 

Väl mött,  Ina Troll - ordf.

Nyheter


Hej kära medlemmar!

Vi i styrelsen hoppas att ni har haft en bra sommar! Det är dags för en uppdatering kring det som händer och kommer att hända i klubben. Höstens aktiviteter planeras för fullt och en sammanfattning kommer att presenteras här i nyhetsbrevet.

Lag-SM Distans 2017

Som ni har kunnat läsa har ABKoR fått äran att anordna lag-SM för Distans 2017. En fantastisk rolig chans att lyfta ridsporten och distansgrenen i synnerhet! Wångenritten som genomfördes i juni i år blev en succé, trots att vädret inte var riktig på vår sida. Det var kallt och blåsigt, men hästarna och ryttarna brydde sig inte om det.

Vi räknar med en 80 ekipage som ska starta på lag-SM nästa år och det krävs en hel del förberedelser för att tävlingen ska bli en succé. Vi räknar med er hjälp! Självklart kommer du att få hjälp med din häst om du är sugen på att tävla distans. För att undvika att allt ska behöva göras i sista minuten, börjar vi redan nu med förberedningar. Programmet ser ut så här:

  • 26-28 augusti: träningsläger distans. En mycket rolig träningshelg för alla som vill veta mer om distans. Mer info hittar ni på www.abkor.se och på Facebook. Glöm inte anmäla er!
  • 17 september: SM distans i Vimmerby: vi planera att åka ner för att titta hur det ska gå till. Är du sugen på att följa med? Anmäl dig genom att skicka ett mail till: This is a mailto link
  • 22 september: informationskväll angående lag-SM distans på Wången 2017. Vi ber alla medlemmar att komma. Start kl. 19:00 i kafeterian på Wången.

 

Medlemstiden: även i höst kommer det att finnas möjlighet att träna i ridhuset på Wången för ett förmånlig medlemspris. Vi återkommer med information om dag och tid när det är klar.

Knattetid: mer information kommer.

Träningar: vi planerar för fullt för höstens träningar. Det kommer att finnas barngrupper, dressyr-, allround- och hoppträningar löpande under hela hösten. Håll koll på hemsidan och Facebook! Vi lägger ut information allt eftersom.

 

Aktiviteter och kurser: förutom aktiviteter som berör distansgrenen, har vi planerad för en klubbtävling i hoppning och dressyr som ska genomföras den 15 och 16 oktober. Notera redan i din kalender så du kan vara med som funktionär och tävla din häst eller ponny!

Även miljöträning och löshoppning kommer att finnas med på programmet under hösten. Vi lägger ut information allt eftersom.

 

Klubbkläder

Möjligheten till att beställa kläder har förlängts till den 24/8 på grund av leveransproblem av klubbkläderna hos Hööks. Kläderna förväntas klar i september.

 

Vi ser framemot en trevlig höst tillsammans med er! Tveka inte att ta kontakt med oss om du har förslag på aktiviteter eller annat du vill dela med oss.

 

Med vänliga hälsningar

ABKoRs styrelse: Cecilia, Linda, Håvard, Melanie, Camilla, Pia och Elin.

Uppdaterad: 13 JUN 2017 00:19 Skribent: Melanie Koren

Postadress:
Alsenbygdens Kör och RK - Ridsport
Cecilia Andersson, Kösta 133
83593 Alsen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: alsenbygdenskork@gma...

Se all info