Hoppa till sidans innehåll

Information om licens samt anmälan till externa tävlingar


Information om tävlingslicens för att delta i externa tävlingar

För att delta i externa tävlingar måste spelaren skaffa en tävlingslicens. Tävlingslicensen skaffar ni via tennis.se. Licensen kostar 450 kr för seniorer (A-licens) och 300 kr för juniorer (B-licens). Seniorlicens skall lösas fr.o.m det år spelaren fyller 19 år. Juniorlicens skall betalas fr.o.m. det år spelaren fyller 13 år och upp till det år spelaren fyller 18 år.

Genom att skaffa licens får spelaren möjlighet att delta i tävlingar i kategori 2-4. Förutom möjligheten att delta i tävlingar blir spelarens resultat och poäng registrerade på tennis.se. En olycksfallsförsäkring ingår i licensen. Med olycksfall menas en kroppsskada som den försäkrade drabbas av genom en oförutsedd plötslig yttre händelse.

 

Hur ni anmäler er till externa tävlingar

När spelaren väl skaffat licens så går det att anmäla sig till tävlingar. Anmälan till tävlingar görs via svtf.tournamentsoftware.com. 

Ett tips för er som precis ska börja tävla externt, anmäl er gärna till tävlingar som anordnar poolspel eller s.k "B klasser". I poolklasser garanteras ni 3-4 matcher. 

Uppdaterad: 10 MAR 2017 09:52 Skribent: Serdar Kaya

Ny ÄTK logga

------------------------------------------ 

Foton på denna sida är tagna av Stefan Brånn

 

 

Vill du synas här med en annons eller sponsra vår verksamhet med en rad fördelar för ditt företag.

Kontakta Mikael Lundqvist

0709-949855

 

Postadress:
Älta TK - Tennis
Box 6
13821 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@altatennisk...

Se all info