Hoppa till sidans innehåll

Juniorer


Tennis i Älta Tennisklubb för juniorer

Älta TK är en tennisklubb som är öppen för alla som vill spela tennis. Klubben har som policy att låta så många juniorer som möjligt prova på tennisträning oavsett ålder, spelnivå och målsättning.

 

Juniorverksamheten i Älta TK ska präglas av glädjen och gemenskapen i att spela tennis. Inom juniorverksamheten stöttar vi varandra, har kul på banan och eftersträvar en god kamratskap och en välkomnande atmosfär.

 

Som junior i Älta TK erbjuds du möjlighet till att utvecklas som tennisspelare utifrån dina egna mål och ambitioner.

 

Vi tillämpar Play & Stay!

Play & Stay handlar om att introducera tennisen på ett lättsamt och lekfullt sätt. Genom anpassad utrustning och modern pedagogik ska man redan från det första träningstillfället kunna serva, spela och räkna.

 

Utöver den ordinarie träningen anordnas varje år dagläger under skolloven, klubbresor inom Sverige och utomlands (Spanien), tränings- och tävlingsläger samt mycket mer.

 

För att uppmuntra till spontantennis får alla våra juniorer som tränar i tennisskolan och som är medlemmar i klubben spela gratis på lediga strötider. Juniorerna bokar strötider i bokningssystemet med en speciell kod som fås av tränarna. Strötider för juniorer kan endast bokas på plats och först efter det att timmen är påbörjad. Till och med det år barnet fyller 11 år får föräldrarna spela med barnen på juniortider. Från och med det år barnet fyller 12 år gäller spel endast juniorer emellan.   

 

Juniorerna tränar vardagar kl 14.00 - 19.00, lördagar kl 11.00- 14.00.

 

Klubbens juniorverksamhet är organiserad i följande kategorier:

Minitennisskola 5-8 år

Tennisskola 9-18 å

Vid intresse för minitennisskolan eller tennisskolan mailar ni Daniel på This is a mailto link

Villkor

Medlemsskap är obligatorisk för våra juniorkurser.

Terminen följer skolan. Som exempel har vi HT - 21 start v 34 t.o.m v 50. VT - 22 start v 2 t.o.m v 24. 

Inställd träning gäller under följande dagar/lov: Klubbmästerskap (februari), sportlov (v9), skärtorsdag, långfredag, påskafton, påskdagen, annandag påsk, påsklov, kristihimmelsfärdsdag, Sveriges Nationaldag, höstlov (v44) samt under vår tävling Älta Old & Young Cup (nov).

Vi tillämpar automatisk återanmälan. Detta innebär att du som spelare per automatik är anmäld till kommande termin. Om du vill hoppa av din kurs, gör du en avanmälan. Se nedan:

Avanmälan inför kommande termin:

Elever som tränar i klubbens juniorverksamhet anmäls automatiskt till nästa termin. Om eleven inte vill fortsätta nästa termin behöver detta anmälas till klubben. En skriftlig avanmälan ska göras till ansvarig tränare för tennisskolan senast 1:a juni inför höstterminen och senast 1:a december inför vårterminen. Vid icke registrerad avanmälan debiteras 500 :-. Avanmälan skickas till: This is a mailto link

Om ingen avanmälan gjorts innan vårterminen/höstterminen pågått 1 vecka, debiteras full terminsavgift. Terminsavgiften baseras på det tennisschema eleven haft under föregående termin. 

Uppdaterad: 28 AUG 2018 13:18 Skribent: Serdar Kaya

Ny ÄTK logga

------------------------------------------ 

Foton på denna sida är tagna av Stefan Brånn

 

 

Vill du synas här med en annons eller sponsra vår verksamhet med en rad fördelar för ditt företag.

Kontakta Mikael Lundqvist

0709-949855

 

Postadress:
Älta TK - Tennis
Box 6
13821 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@altatennisk...

Se all info