Hoppa till sidans innehåll

Anläggnings-/Boknings-priser


MEDLEMSAVGIFT

Senior - 350kr/år

Junior - 250kr/år

Familj - 550kr/år 

Medlemsavgift för kommande år betalas alltid i slutet av december, är det ett nytt medlemskap så betalas medlemsavgiften i samband med att man betalar sitt första anläggningskort. Familje-medlemskap innebär att man är 2 eller fler personer skrivna på samma adress som vill vara medlemmar, dock högst 4 st personer på samma familje-medlemsavgift.

 

 

ANLÄGGNINGSAVGIFT

Erlagd anläggningsavgift berättigar till enskild ridning i ridhus och på ridbanor vid obokade tider.  Anläggningsavgiften följer hästen.

Anläggningskortet blir reducerat vid fler hästar per ryttare, första hästen betalas med fullt pris – andra hästen reduceras med 300 kr – tredje hästen eller fler med 600 kr.

OBS! Anläggningsavgiften skall vara betald INNAN man utnyttjar anläggningens ridhus/ridbanor!

Innehavaren av anläggningskortet ansvarar själv för att förnya sitt anläggningskort innan det nått sitt utgångsdatum, alternativt lämna tillbaka sin nyckel.

FÖRNYELSE AV KORT ELLER INLÄMNING AV NYCKEL SKA SKE SENAST 3 DAGAR EFTER UTGÅNGET DATUM. Om innehavaren ej förnyat sitt anläggningskort/återlämnat nyckeln inom 3 dagar blir denne betalningsskyldig för ett nytt likvärdigt anläggningskort!

(Förnyelse av anläggn.kort ska fortfarande betalas innan man nyttjar anläggningen under den nya perioden.)

Fakturan går bra att swisha in bara man anger fakturanummer och namn på hästen som anläggningskortet gäller! Alla avgifter går bra att swisha, men meddela alltid ridskolan via (länk-->) Kassör-mailen vad och när du swishat!

Swish nr: 123 441 72 83

Ideellt arbete

Som nyttjare av vår anläggning kan du välja mellan två prisnivåer. Antingen bidrar du med ideellt arbete i form av att hjälpa till vid olika arbetsdagar, varav arbete vid Vasaloppet, plantsättning och tävlingar är obligatoriska, och då betalar du en lägre anläggningsavgift. Eller så väljer du att inte jobba och betalar då en högre avgift. Mer info om de olika idella arbetspassen hittar du under ridskolans flik i menyn och sedan 'viktig info för medlemmar'.

 

 PRISLISTA ANLÄGGNINGSKORT

Anläggningskort

Medlem

(kort inkl. ideellt arbete)

Icke medlem (eller kort utan ideellt arbete)

Årskort

1500kr

2500kr

Halvårskort

(1/1-30/6, 1/7-31/12)

900kr

1800kr

Kvarttalskort 1, 2, 3 eller 4

600kr

1000kr

Enstaka tillfälle

100kr

200kr

Ridhusbokning

150 kr/timme

300 kr/timme

Spolspilta

Ingår i anläggningskortet

200 kr/gång

Bokning av ridhus för en grupp ekipage: Kostnaden ovan är för högst 3 ekipage och därefter tillkommer 50kr/ekipage som är medlem och 100kr/ekipage för icke medlem.

Vid bokning av ridhuset för grupper med blandat medlemmar och icke medlemmar är det den högre avgiften som gäller, alltså 300kr för högst 3 ekipage per timme och sedan 100kr extra/ekipage utöver dessa 3 för varje bokad timme.

EXEMPEL:

5 ekipage (icke medlemmar) bokar ridhuset 2 timmar, de betalar då en totalsumma på: 

300kr/timme x 2timmar + 200kr för de 2 extra ekipagen x 2 timmar=

totalt: 1000kr för 2 bokade timmar och 5 ekipage

Det är viktigt att respektera tiden och därför blir man debiterad ytterligare en timme om man överskrider sin bokade tid.

Externa träningar: Vid externa träningar kostar det 50 kr/ekipage för både medlem och icke medlem utöver tränarens grundpris.

Tävlingsryttare: Ridande för Älvdalens Ridklubb kommer att erbjudas en reducering på 50 % av anläggningskortet vid helårskort för att gynna de som tävlar för Älvdalens Ridklubb.

Återbetalning sker vid uppvisande av tävlingslicens alternativt att halva beloppet på anläggningsavgiften dras av från fakturan till den ridande då tävlingslicens löses före anläggningskortet.

 

VÄLKOMNA!

Uppdaterad: 21 JAN 2020 16:27 Skribent: Beatrix Nygren
Epost: Adressen Gömd

VÅRA PARTNERS

(länk i varje bild)

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

 

 

 

 

 Europeiska jordbruksfonden

Postadress:
Älvdalens RK - Ridsport
Porfyrgårdsvägen 33
79690 Älvdalen

Kontakt:
Tel: 025110525
E-post: ridskolan@alvdalensr...

Se all info

 

Älvdalens Ridklubbs

SPONSORER

En av våra sponsorer, Älvdalens Biltvätt

 

 

En av våra sponsorer Bilverksta'n 195 AB

 

DUFBÄCKS HOVSLAGERI AB

 

En av våra sponsorer, Synums Tryck & Reklam AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LASMASU BORR & ENTREPRENAD AB (Länk och bild kommer)